![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stimabile, nu eu am scris ziarul Lumina Stelelor, Iisus Biruitorul si Lumina ci OD la porunca Patriarhului BOR de la vremea respectiva! Nu eu am vazut in 1925 sf. Cruce de Lumina deasupra Greciei. Nu eu am vazut-o pe sf. Fecioara si minunile de la Fatima si Medjorghe. Capul tau e olita de noapte si vrednic de spitalul 9 fiindca negi evidenta sutelor de mii de martori! Tu ce treaba ai cu sfintii daca-ti bati joc nu numai de mine ci si de sfanta sosie @Petru7 a apostolului sf. Petru pe care il serbam astazi defazat in avans cu 13 zile, impreuna cu sf. Pavel si cu ceilalti sfinti Apostoli?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 29.06.2021 at 11:12:52. |
|