![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Erezel, unde scrie in sfintii Parinti despre cele 7 trambite?
Unde zic sfintii. Si grecii si rusii au aceleasi trambite? Cine a produs elucubratiile astea despre "trambitele romanesti".. Toata informatia asta sectara pe care o produci de unde apare ca debitatie apocaliptica inafara bisericii? A zis Biserica asa ceva? Daca Biserica nu a zis, care eretic a produs ereziile astea? Cele 7 trambite sectare ale apocalipsei. Apropo. Vezi ca penticostalii au trambitele lor. Si baptistii si adventistii au si ei un set de trambite. Tot sectare. Astia din No Ierusalim a primit un set dedicat de trompete apocaliptice?? Sau vanta toate trompetele sectare apocaliptice impreuna? Si ce trompetesc, sectarismul final? Vezi tu Biserica are deja sfinti mari care au vorbit despre apocalipsa Lavrentie al Cernigovului Cuviosul Paisie. Oameni intteegi la minte in calendar. Nu are nevoie de demonizati precum baba Vanga care in posedare sibstare de neconstienta (neharixa) vorbea diabolul prin ea. veronica si restul demonizatiloe vorbesc in stare de inconstienta. Trompetele.din secta noului ierusalim, gramada de nebuni adunata acolo este ce a zis Hrisros ca la.sfarsit multi sw voe eidixa si vor zice ca "eu sunt aici". Si tot Hristos a zis nu va duceti dupa nebuni si trompete. Glasul Bisericii e in sfinti nu in trompetele demonizate. Tu intelegi ca pe tine te tamaiaza satana cand scrii? Ca esti produsul satanei? Ca scrii sub "inspiratie satanica"? Tu chiar nu intelegi nimic din Biserica? Ca tot ce zici trebuie sa repeti din ce zice Biserica? Trompetele tale.sunt inafara Bisericii sunt vorbele sevtare ale sotilor Zidaru, demonizati ca si veronica si compania. Vrobesti ca un protrstant nunca unnorrodox. Cum poti sa dii orrodox cand arhumentele.tale sunt sectare lrotrstante. Cand repeti arhumentaria protestanta pe un forum ortodoz cum poti spune ca esti orrodox? Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 14:40:50. |
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Din felul in care dialoghezei sa vede ca defapt nu vrei sa dialoghezi ci sa lovesti si sa batjocuresti provocandu-ma sa ma razbun. N-am s-o fac si nici n-am sa-ti mai raspund la provocari pentru ca nu cauti si nu intrebi ci te lupti ca prostul contra lui Dumnezeu. Cand vei dovedi ca te sti comporta pe un forum ortodox asa cum se cuvine incat sa nu mai batjocuresti mai discutam, pana atunci vorbesti singur! Orbul din tine afirma ca vede si ca a vazut, surdul ca aude si a auzit, prostul ca stie si a invatat, iar nebunul ca lupta pentru ortodoxie sau cu duhul rau nestiind ca merge sa dea cu capul in stalpi. Cele 7 Trambite sunt si 7 Stalpi ai dreptei Credinte! Cine da cu capul, cu hula sau cu piciorul ii va fi foarte greu candva. De aceea ma opresc eu daca nu vrei sa stii ce faci ca sa nu-ti periclitez mantuirea.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 03.02.2021 at 15:43:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din nefericire pentru tine trambitele nu sunt trompetele sectare fabricate de duhuri necurate.... Anatema sa fii Moroco pentru HULIRE A CREDINTEI !!! Anatema sa fiii pentru schimbarea dogmei si pentru numirea ereziei Stalp al Credintei !!! Anatema sa ii pentru negarea stalpilor credintei - DOGMA ORTODOXA a sfintilor parinti si pentru INLOCUIREA ACESTEIA CU trompetele sectare ale Noului Ierusalim. Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 15:50:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai trecut la blesteme? Sa te ierte Dumnezeu. Eu sunt vinovat. Ai grija de tine ca ti se vor intoarce in capul tau. Doamne iarta-l si nu i le scrie. Ti-am dovedit ca nu stii decat sa te certi?
Vezi ca daca mai raspunzi sa stii ca vorbesti singur. Am incetat dialogul fiindca unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Nu ma mai obosesc citindu-ti textele fara sens. Cine blesteama si anatemizeaza pe el insusi se blesteama si se anatemizeaza. Mergi degraba la spovedanie si marturiseste cum ai aparat tu ortodoxia de ortodocsi si de Trambitele Domnului. Eu te-as ierta, dar nu-ti ceri iertare. Asa ca doar ma rog sa fii iertat. Ei vezi de asta m-am temut insa fiecare pasare pe limba ei piere si se dovedeste ce duh are in el. "Voi binecuvantati pe cei ce va blastama si faceti bine celor ce va fac rau" Te iert si am incetat discutia cu tine fiind mi-e clar ca esti bolnav. Sa fii binecuvantat!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 03.02.2021 at 15:59:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Cat timp hulesti credinta, am sa vorbesc.
Tot ce spui este hula si hulire a credintei.... Cat timp vii cu un aplomb sectar ca tu esti in BOR dar esti in NIP si nu te intereseaza BOR si BOR e bun dar NIP e si mai bun si BOR e rau dar NIP e bun pentru ca este in BOR.... cu vrajeli sectare o sa mentin acelasi discurs si ton... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu n-ai decat sa minti in continuare de parca mesajele din postari n-ar dovedi indubitabil cine huleste, se cearta, provoaca, judeca, huleste. M-am orpit sa nu-ti mai faci rau. Te iert si te rog sa te opresti. Te-am iertat si poti vorbi si scrie cat vrei, doar ca eu nu-ti mai raspund. ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Lauzi ortodoxia - de fapt tu nu ai spus nimic din ortodoxie - si nu ai fundamentat nimic in ortodoxie - ai fundamentat totul in sectarism - este o minciuna ordinara afirmatia asta a ta, pe care cu totii o condamnam - nu putem accepta ortodoxia ta cat timp tu vorbesti DOAR DIN NIP, numai despre NIP 2. A doua invatatura este sectara, apocaliptica, infara Bisericii, un apendice eretic adaugat din NIp, care nu este in BOR si care este condamandat de BOR, care suprascrie in fapt invatatura BOR. In fapt aceasta este invatatura ta fundamentala si Biserica ta. Tu nu esti membru BOR, este membru NIP care se acopera sub haina BOR. Leapada-te aici pe forum de NIP asa cum cere BISERICA si cum a facut Biserica pentru aceasta erezie. !!! Daca nu te lepezi atunci esti parte din NIP si inafara Bisericii. Spune si tu cum a spus Biserica - SECTA REA !!! Si evident ca ai sa eviti acest lucru si asta o sa te scoata din Biserica si o sa iti confirme pozitia ta de membru NIP inafara Bor. Noi din BOR NU te recunoastem ca fiind parte din BOR desi sustii tare acest lucru. Iar fortarae din partea ta a unei apartenente, fara ca in fapt BOR sa confirme este degeaba.. .BOR te-a condamanta si ti-a spus SECTA SI SECTAR RAU. Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 16:14:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EVITOID ce esti... AI EVITAT CORPUL CEL MAI IMPORTANT AL SCRISULUI. Eu am zis bine ca Moroco "Slalom" face slalom printre afirmatii... Asa procedezi de fiecare data... EVITI ESENTIALUL.. Ai ales tot ce ti-a convenit dar partea cea mai importanta ai evitat-o. Halal "om al adevarului", care se confrunta "cu adevarul", dar doar cu cel care ii convine. Ti-a convenit mai bine rerstul paragrafului unde nu era nimic rau de tine ??? Acum ca am pus distinct, pune te rog un raspuns pentru ce am scris si care este cu adevarat important - dar pe care ai evitat sa raspunzii.... Biserica s-a lepadat de "acest fals adevar". LEAPADA-TE SI TU DE ACEST FALS ADEVAR... CE MAI TOT ATATA VORBA HAI SA VEDEM CEVA ACTIUNE, ca de vorba o lungesti cu scuze. Cat timp ai sa eviti sa te lepezi de acest "fals adevar" de erezia NIP adaugata la credinta ta ??? Lepadata de Biserica? Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 16:33:31. |
|