![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cine să ofere frate Biblii pe stradă, acum când toți sunt panicați cu distanțarea socială și se feresc de străini de la care s-ar putea molipsi ? Ca s-o zic pe șleau, mie dacă mi s-ar răspunde prin sectari la o rugăciune, m-aș gândi dacă nu cumva e un semn de la diavol, sau dacă nu l-am ispitit chiar eu pe Dumnezeu cu vreo rugăciune de cerere și acum îmi vin ispite de cernere. Asta poate fi chiar o situație duhovnicească, atunci când îl ispitești pe Dumnezeu cu rugăciuni de cerere îți vin vin ispite de cernere, e faină legătura între cerere-cernere. Ucenicii i-au cerut să stea de-a dreapta lui Hristos în împărăția Cerurilor și Hristos le-a zis în alt loc din biblie că satana a cerut să-i cearnă ca pe grâu. Și diavolul vede cu ce te frămânți și-ți poate trimite la intercepție anumite persoane sau ispitele lui, dar tu probabil că știi să deslușești semnele, te-ai format în discernământul Sfinților Părinți și știi mai bine cum stă treaba. Citat:
Da judecățile lui Dumnezeu sunt diferite, dar nici tu nu le-ai deslușit din moment ce ne ceri nouă părerea. N-ai decât s-o dai înainte într-o relație în care riști să pierzi timp prețios pe care-l puteai folosi să cauți pe altcineva și să stai într-un stres continuu. Ți-a zis și domnișoara să n-o mai cauți că e stresant pt ea, poți tu să-ți iei crucea să stai căsătorit cu o femeie cu depresie care se poate transforma în boală psihică ? Bag seamă că dacă insiști într-o direcție cu relația e voia ta, nu voia Domnului.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.06.2020 at 16:51:00. |
|
|