![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai maestre, pe topicul acesta suntem ocupati cu combaterea evolutionismului. Pentru combaterea ereziilor cu care secta voastra va indoctrineaza la sinagoga, sunt alte topicuri dedicate.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sf. Petre nu te supăra pe colegii de forum, așa eram și eu lovit de creștinii de azi, exact așa ca tine, până am fost banat de admin căci ei au fost crezuți ca drepți nu eu care le scriam sincer și nu-i pâram la admin. Mă regăsesc perfect în tine și în sfintele tale patimi și-mi aduc aminte cu durere. Pare că lucrurile la unii între timp nu s-au schimbat deloc în bine. Deci te sfătuiesc să ai răbdare cu noi că nu știm ce facem.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|