![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Dacă alegea un hotel luxos probabil dădea din buzunar diferența, Ce vreau să spun e că jurnaliștii fluctuează în păreri, când sportivul face performanță - devin lingușitori pentru audiență și-l transformă în Maica Tereza, când sportivul are sincope și decade - devin super critici și îl compară cu alți sportivi din breaslă ori scriu cancanuri despre viața privată. Când sportivul se retrage din activitate devin lingușitori pentru a smulge ceva povești savuroase ori pentru a folosi părerea unei foste legende ca să dea în alții în circuit (exemplu interviuri Cornel Dinu, Loți Boloni) - concluzie: presa e mereu parșivă, sportivul e același cu bune și rele. Citat:
I-a țipat la un moment dat lui Cahil să tacă la un court couching, a rupt rachete de sute de dolari bucata. Una peste alta legătura lui Halep cu ortodoxia e că se închină la fiecare final de meci câștigat, (când pierde n-am văzut să se închine mereu) în rest nu prea are legătură cu specificul duhovnicesc al sitului. Dacă pierde, dacă câștigă nu împarte banii cu criticii ori fanii ei, e strict munca ei, România nu are niciun merit pentru performanța unui tenismen, tenisul e un sport strict privat în care părinții investesc sute de mii de euro sau dolari a se vedea și românca Bianca Andreescu care joacă pentru Canada. Numai Țiriac ar avea un merit eventual, pt faptul că la Turneul din Madrid i-a făcut și culoar și program favorabil pe Arena Centrală când nu era nr.1 și a învățat-o să-și negocieze contractele cu sponsorii cât/cum să ceară, a ajutat-o mult în carieră faptul că a reușit să câștige openul de la Madrid în ani când nu a atins faze finale de Grand Slam pt că s-a menținut la un nivel de performanță. Eu nu mă bucur/nu mă supăr când câștigă/pierde Simona, tenisul e un sport privatizat, românii pun prea mult suflet și cad în capcana jurnaliștilor sportivi care pentru că nu mai au ce comenta la nivel de performanță inflaționează încărcătura din jurul evenimentelor.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.01.2019 at 17:24:42. |
|
|