![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc mult pentru ajutor.
Pentru moment am renuntat sa iau decizia asta de a incheia. Las sa mai treaca o perioada. ,,daca e in planul lui sa ramaneti impreuna'' va referiti ca prieteni banuiesc. Eu doar asa as vrea. Uneori cand isi aducea aminte de lucruri puternice emotional (fostul, probleme in familie etc.) incepea sa isi schimbe vocea, nu mai vorbea chiar asa clar si ii dadeau lacrimile. Uneori si plangea fara sa fie un motiv intemeiat. Avea si momente (rare) cand radea foarte puternic, tot asa fara sa aiba un motiv. Oare aceste schimbari de satare au facut-o sa se schimbe asa? Last edited by Cipri1; 17.11.2018 at 23:48:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare ce ai vrut tu de la ea(1) si cum te-ai comportat tu cu ea(2) la inceput, atunci cand ea s-a atasat de tine? Edit: S-ar putea sa va incerce pe amandoi niste regrete ca, desi v-ati apropiat si sentimental, va e greu sa va recalibrati fiecare aspiratiile deoarece ar trebui sa va schimbati radical voi inshiva; rezulta ca diferenta de varsta e cam mare.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 18.11.2018 at 07:55:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Am spus ca ,,eu asa as vrea'' pentru ca altfel nu o sa mai fim, motiv pentru care ne-am si despartit. In plus de asta ea are pe cineva acum, dar oricum nu se mai putea.
Asta i-am cerut de atatea ori. Sa nu se schimbe raportul prietenesc sa zic asa fata de atunci cand ne-am intalnit. Ieri mi-a spus ca asta e ea, atat poate si ca a promis stramb de prea multe ori. Asta dupa ce i-am spus ca as incerca sa renunt definitiv la conversatie pentru ca ma consum. Citat:
Last edited by Cipri1; 18.11.2018 at 10:36:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In mesajul de mai sus sunt niste lucruri pe care le-ai ignorat la inceput si care schimba putin culorile in care ne-ai prezentat situatia generala. S-ar putea sa ajungi in situatia de a manifesta prietenie unilateral si sa nu raspunzi la "provocari" in niciun fel, sa le eviti cu tact fara sa refuzi direct; ar fi un excelent exercitiu de control asupra ta. Prin faptul ca te declari afectat, sau te manifesti ca atare, indirect recunosti ca esti implicat sentimental, ceea ce e o slabiciune.
|
|||
|
|||
|
Am renuntat sa mai pastram legatura atata timp cat ea se comporta asa. Practic ea a ales asta. Cand se va schimba, daca se va schimba, eu o sa fiu deschis sa reluam prietenia.
Nu mai puteam sa stau sa o vad asa indolenta, atat de distanta. |
|
|