![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Speranta mamei lui mihamm este mihamm, insa este o speranta desarta pentu ca mama lui se ingrijeste numai de trupul copilului, nu si de innobilarea sufletului. Citat:
Sa vorbesti pe forumul crestinortodox despre psiholog e ca si cum ai spune preotului la impartasanie ca ai dezlegare de la psiholog; adica vax.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 20.07.2018 at 05:01:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
chestiunea tanarului este secundara, nimeni nu are dreptul sa-i ceara fetii sa-si sacrifice viata.
daca ea va considera vreodata va lua o decizie in sensul dorit de ma-sa.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||
|
||||
![]()
Scos afara din acasa cu maxima repeziciune si fara nici o remuscare?
Trandavul si lenesul nu sunt tolerati in nici o religie, si sunt pedepsiti exemplar. Pe langa lenea lor, trag si pe multi altii dupa ei. Pentru Dumnezeu, pune mana pe bat si rezolva problema. |
|
|||
|
|||
![]()
numai ca tanarul are ceva la cap...
![]() dar e foarte posibil ca satan sa-l fi influentat pe gpalama sa scrie mesajul de mai sus! :))
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un om se maturizeaza cand este pe picioarele lui si nu cand sta sub fusta lui maica-sa. La 26 de ani se comporta ca un copil de 12, de asta are nevoie sa stea singur si sa screasca, sa-si asume viata si responsabilitatile. In caz ca nu stii cum se educa un copil, si ce inseamna un proces de educatie, cam asta presupune: 1. Vorbit si explicat 2. Facut impreuna cu tine 3. Face singur 4. Reamintire Pe scurt, treci in banca ta si nu mai vorbi neintrebat BabaAli. Last edited by gpalama; 23.07.2018 at 12:36:17. |
|
|||
|
|||
![]()
pai este un mesaj plin de rautate. nu iei deloc in considerare ca exista posibilitatea ca tanarul sa fie bolnav cu toate ca exista suficiente motive sa credem asta in mesajele tinerei. postarea ta este cinica si lipsita de compasiune. si de unde sa vina rautatile astea daca nu de la ala pe care-l pomenesti atat de des?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Până nu i s-au oferit niște locuri de muncă concrete, nu poate fi acuzat cu vehemență că le-ar fi refuzat. Trebuie atenție la astfel de subiecte pentru că oricine poate avea o cădere nervoasă sau o boală din care să nu-și mai revină nici măcar cât să poată țină pe linia de plutire o casă și un serviciu. Dacă s-a vrut o glumă nu e deloc inspirată, bățul nu va scoate niciodată sechelele și traumele din capul unui om, s-ar putea să nască violență și mai mare. I s-ar putea sabota laptopul, o apă scăpată pe taste când nu e acasă, o virusare puternică de la un stick, ceva invaziv care nu lasă urme, dar până la urmă e paguba prea mare și s-ar putea să aibă cândva nevoie de calculator cei din casă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.07.2018 at 16:29:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa avem si noi putin discernamant. Datul cu lopata nu aduce nici o trauma din ce stiu eu, poate doar pentru lenesi, insa educa foarte bine sufletul. Copiii la tara munceau de mici iar acum si nu aveau nimic, iar noi acum la 26 de ani fugim de aspirator... Problema noastra este ca nu am invatat sa muncim, pentru ca daca munceam de mici, pretuiam in viata munca si toate valorile corecte. Munca iti da sens vietii si te invata care sunt valorile corecte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt meserii care nu aduc vechime numai te distrug lent până când îți trece floarea vârstei și nu mai poți face nici treburile alea, de aceea mulți necalificați se apucă și de băut și de altele pentru ca să-și revină după o zi mizerabilă, să nu mai simtă arșița după o zi de stat în soare. Citat:
Citat:
Citat:
Dacă ai o meserie rutinantă, care nu-ți oferă nicio posibilitate de creștere, care te mai și îmbolnvăște și după care nici măcar nu știi dacă vei culege pensie, normal că nu ai nicio motivație decât cele extreme să nu ajungi mai rău pe străzi sau într-un spațiu concentraționar.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 23.07.2018 at 16:26:48. |
|