![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba de comoditate problema e ca sunt cam 300 de km distanta de localitatea unde vreau eu sa ma mut,chiar nu stiu ce sa fac,sa-l las singur acolo nu-mi convine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi bine sa realizezi(spre deosebire de mine) ca unde i s-a dat omului sa se nasca, acolo ar trebui si sa traiasca, deoarece acolo va fi judecat.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 13.01.2018 at 05:21:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu plec in alta tara,sunt foarte multi oameni care se inmormanteaza in alte orase decat cele in care s-au nascut.
E o decizie importanta pe care trebuie sa o fac,de asta si intreb in stanga si in dreapta |
|
|||
|
|||
![]()
Oare crezi ca pana la urma nu vei face cum vrei tu?
|
|||
|
|||
![]() Daca era dupa mine nu mai stateam la discutii il mutam si gata,o sa intreb preotul sa vedem ce imi zice si o sa fac ce spune el dar cred ca o sa-mi raspunda la fel. Si mie mi se pare ca le strici odihna daca ii dezgropi de asta am si intrebat |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur si te felicit.
Citat:
Citat: