![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Fiul Omului, Cel vechi de zile [Daniel 7], extras din "Viețile Sfinților Prooroci", tipărită cu binecuvântarea PS Galaction:
https://imgur.com/a/U3whC |
|
|
|||
|
|||
|
În loc să-ți pierzi timpul cu bloggerii, mai bine i-ai scrie Pr. Constantin Jinga. Sincer sunt chiar curios ce răspuns o să primești. Și eu intenționez să-i scriu. Uite aici: https://litere.uvt.ro/litere-old/4_t...2602201401.pdf
|
|
|
|||
|
|||
|
Păi nu-ți mai pierde timpul. Mai sus ți-am dat material să informezi, ți-am dat niște exemple din biserici, ai contactul Pr. Jinga care te poate lămuri sau pe care o să-l lămurești tu. În trecut ți s-au recomandat niște cărți să vezi ce e cu Sinodul amintit (se pare că nu ai avut această curiozitate). Sau preferi să convingi bloggerii cu sursele tale online?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si ti-am zis de cateva ori ca un alt link care s-a dat, care sustinea tot faptul ca in Daniel 7 e doar Dumnezeu Fiul, spunea ca toti sfintii au scris ca acolo e si Dumnezeu Tatal, in Cel Vechi de Zile (dar spunea ca toti sfintii s-au inselat si traducerea Sfintei Scripturi e gresita, doar un englez protestant stie adevarul). De zeci de ori am scris despre astea, nu stiu cum nu ai putut sa intelegi macar despre ce vorbim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
...:)) Știu foarte bine despre ce vorbim. Am postat cartea pentru cine vrea să se informeze. |
|
|
|||
|
|||
|
Nici macar preotul nu stiu daca stia ca acea carte este scrisa de niste stilisti, pentru ca pe versiunea in engleza scrie ca e o manastire ortodoxa din SUA (doar n-o sa spuna ca sunt stilisti). Cu atat mai mult episcopul care, probabil, da binecuvantarea bazandu-se pe incredere in cel ce o cere. Ii pot scrie preotului doar ca sa ii spun ca acea carte e scrisa de stilisti si ca acel capitol e gresit, sfintii sustinand altceva. Nu pot sa ma mai lamuresc de un lucru pe care l-am aflat deja. Dar sunt curios ce dovada ti-ar trebui tie ca sa te lamuresti, pare ca acest lucru e imposibil sa se intample. De exemplu, daca Pr. Jinga si-ar da seama ca e gresita cartea si ar confirma asta te-ai convinge? Sau ai continua sa crezi zceleasi lucruri, gasind un motiv pentru care si Pr. Jinga s-ar insela. Cum ai facut si cu stergerea articolului de pe cuvantul-ortodox.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca tot a dat penticostalul ce spune un teolog ortodox, am gasit ca e de la manastirea din Essex, pe care o tot dadea simpllu de exemplu. Acesta spune ca penticostalii au primit darul vorbirii in limbi. Ce ti-e si cu ecumenismul asta. Pentru simpllu, link-ul cu articolul: https://www.crestinortodox.ro/sfatur...bi-145409.html
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Teologul ortodox nu scrie absolut nimic despre vreun penticostal. Sunt doar fantasmele tale. Omul este echilibrat, informat si are har scriitoricesc. Eu cred ca el insusi e plin de Duhul Sfant, de aceea scrie in mod avizat. Cei care nu au aceasta experinta a Duhului, se vede din avion ca scriu habarnist. Last edited by Penticostalul Traditional; 13.01.2018 at 08:53:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. E a doua oara cand faci asta, in mod gratuit, am raportat ambele mesaje. Pentru ca ai zis ca nu-ti pasa si poti sa faci ce vrei pe forum, pentru ca adminul nu are ce sa iti faca, ultima data ai fost banat tot pentru ca am raporat mesajul tau. |
|
|
|||
|
|||
|
Sau mai greu este să înțelegi un om care gândește liber în Domnul.
|
|
|