![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
A fost si in Cezareea si In Efes. Acolo NU au mai fost straini. Trebuie sa studiezi ca sa intelegi aceste lucruri. Insa ceea ce trebuie tu sa intelegi, este ceea ce ai recunoscut in repetate randuri: ca vorbirea in limbi nu este doar un mesaj catre biserica ci si vorbire cu Dumnezeu, adica rugaciune. Asupra acestui subiect trebuie sa meditezi profund. Pentru ca esti singurul ortodox care intelege (destul de superficial acum, desigur) acest subiect. Dupa ce il vei aprofunda, il vei putea propovadui si fratilor tai ortodocsi. Domnul are planuri mari cu viata ta! Last edited by Penticostalul Traditional; 06.01.2018 at 21:03:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu-mi amintesc ce am discutat in trecut, poate ti-am spus si sa faci ceva sa vezi care e adevarul. De exemplu, in timpul repetarii cuvintelor sau a vorbirii cu voce tare, prin care se invoca acele duhuri, roaga-te o rugaciune in gand. Poti spune "Doamne Iisuse, arata-mi care e adevarul" sau rugaciunea inimii "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul" sau orice alta rugaciunea, inclusiv Tatal nostru. Unii spun ca au facut asta si nu s-a mai putut vorbi in limbi in acel moment in adunare, semn ca duhurile au plecat din cauza rugaciunii. Trebuei sa incerci, ca dupa moarte sufletele traiesc in Rai sau in Iad, totul depinzand de o decizie. Daca ai fost intr-o religie gresita s-a terminat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar cand erai ateu considerai ca un om care vorbeste cu Dumnezeu de fapt vorbeste singur. Acum ai devenit crestin. Acum crezi ca atunci cand un om vorbeste cu Dumnezeu, el se roaga Creatorului sau. Si al universului. Last edited by Penticostalul Traditional; 06.01.2018 at 21:22:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
28. Iar dacă nu e tălmăcitor, să tacă în biserică și să-și grăiască numai lui și lui Dumnezeu. deci e ceva personal, mai sus spune clar ca acela se zideste singur. nu inteleg de ce e greu de acceptat ca asta inseamna rugaciune solitara, nu in biserica, unde nimeni nu l-ar intelege si l-ar considera si nebun pe deasupra. singura explicatie ar fi ca nu vreti sa acceptati ca acest miracol ar fi cu putinta in cazul unui penticostal. inteleg sa nu accept eu, care nu cred ca e posibil asa ceva indiferent de cult, dar voi credeti in asta.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||
|
||||
![]()
La pocăiti, vorbirea în limbi este tinută la mare pret, fiindcă doar asta au, dar nu au vorbire ca semn pentru necredinciosi si nici nu respectă interdictia de a nu vorbi public fără interpretator, ei urlă în limbi inclusiv la amvon, deÈi Biblia interzice clar asta!
Este evident, penticostalismul este MONTANISM si nu crestinism. Dacă era crestinism, nu apăreau ramuri si mai păcătoase, ca carismatismul si power evangelism. La pocăiti, nu este nimic ziditor. Dar cine vrea o impresie de supranatural, care nici nu este, ci doar măcăneli si prosteli, nu are decât să meargă acolo. Oamenii inteligenti nu pun botul la asemenea circării ieftine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care lucreaza si astazi cu putere, la fel ca acum 2000 de ani. Intotdeauna vorbirea in limbi este un semn pentru cei necredinciosi. Asa spune Biblia. Citat:
Citat:
Ca si cum ai zice: penticostalismul e urmarea, iubirea si ascultarea de Hristos, nu crestinism. La pocaiti totul este ziditor. La asemenea concluzie ieftina, de circar, oamenii inteligenti nu "pun botul", sa stii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Deci, daca s-ar aduna toata Biserica la un loc, si toti ar vorbi in alte limbi, si ar intra si din cei fara daruri sau necredinciosi, n-ar zice ei ca sunteti nebuni? (1Cor.14:23) Exact așa gândesc oamenii normali la cap când intră la pocăiți și-i aud bolborosind tâmpeli ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Toti ortodocsii inteleg acelasi lucru (care cunosc cate ceva despre asta). In schimb m-as bucura daca ai intelege tu si sa ii ajuti pe cat mai multi penticostali sa isi dea seama ca vorbirea in limbi insemna vorbirea intr-o limba straina, cum arata la Pogorarea. Si sa-si dea seama de inselare si sa vina in Biserica lui Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|