Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2018, 10:05:20
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Rahații nu-i produc eu, voi îi produceți. Ți-e greu să accepți un astfel de limbaj? Nu fac altceva decât să-ți ilustrez în ce constă mișcarea de reînnoire carismatică, exact asta este, un mare rahat. Nu am alte cuvinte, nu pot fi mai blând. Cu orice altceva aș compara, nu ar fi explicit, ca să se înțeleagă adevărul.
Iar cu privire la duhul kundalini acesta este provenit din Orient, patria yoga. Acest spirit te face să râzi necontrolat. Poți căuta și singur pe Yt despre asta, cu râd yoghinii. Dacă vrei, eu am ceva link-uri. Se aplică întâi shakti-pat, apoi respectivul râde, se tolănește pe jos, se mișcă dezordonat, cu o mască de om fericit.
Exact așa au făcut și la marea trezire de la Toronto. Acolo a fost duhul kundalini la lucru. L-au adus din yoga, ce mare brânză! Comportamentul este identic. Pricepi? Identic. Și stai așa, că marele Derek Prince, cu care vă tot lăudați voi inclusiv penticostalii, fiind un reper la voi, exact așa a primit Botezul cu Duh, a rîs și a căzut pe spate. Cerceetază dacă nu mă crezi!
Și pot scrie cu majuscule, da, mișcarea carismatică este o mare răhățeală, un WC religios. Să tragem apa după ea!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13