![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da pe el nu-l interesează adevărul si eu nu prea am timp sa stau sa-i corectez ereziile. M-a facut mincinos ca am spus ca Iisus desființa sabatul. Dar greseala nu e minciună si apoi dezlegarea arată că suntem liberi sa nu mai fim legati de legile sabatului. Sabatul devenise o povară si el fusese dat pentru binele omului si nu pentru ca sa-i fie o povară. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca Iisus a dezlegat sabatul de toate regulile fariseice. Vezi ca minti ?
In primul rând nu erau legi date de farisei nu stiu de unde ai scos-o si pe asta Moise a zis ca in ziua desabat sa nu se facă nici o lucare ! Ei au dat niste legi cu numărul de pasi dar e mult de vorbit aici si nici măcar nu stiu daca erau date de farisei... |
|
|||
|
|||
![]()
Deci poate dăduseră fariseii ca nu ai voie sa faci o lucrare o vindecare in ziua sabatului ? Dar nu scrie nicăieri de o astfel de lege... Si nu scrie ca Iisus a dezlegat sabatl de regulile fariseice ! Astea sunt adaosuri advente. Sau Iisus dorea confuzie mai ales ca stia ce se va întâmpla?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai spus vreo prostie? Marturiseste! |
|