Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2017, 18:47:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marivas6519 Vezi mesajul
Nu ma incapatanez. Daca mi se arata, cu Sfanta Scriptura, unde gresesc, schimb. Sunt un om flexibil. Dar ... ce spune Cuvantul lui Dumnezeu (inteles ca un intreg - nu pe segmente, ajungand la intelesuri gresite) este norma de credinta.

Din pacate, se discuta prea multe subiecte deodata si nu le poti lamuri. Mie imi este totul limpede si clar, dar nu pot sa arat prea bine acest lucru (prea multe subiecte doedata, prea multe minciuni deodata).
Dimpotriva, n-o sa te schimbi orice adevar ti-ar fi aratat. E cel mai greu lucru pe care l-ai putea face, o sa crezi ce spune cultul tau pana in panzele albe, numai o minune te-ar putea sa vezi adevarul. Eu am discutat despre toate invataturile adventiste pe forum, cu acel user care a mai fost pe aici, nu mai comentez la ce spui pentur ca e inutill, pe tine n-o sa te intereseze adevarul, tu vrei doar sa expui ce spune cultul adventist.
Vechi 10.12.2017, 19:30:14
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Da pe el nu-l interesează adevărul si eu nu prea am timp sa stau sa-i corectez ereziile. M-a facut mincinos ca am spus ca Iisus desființa sabatul. Dar greseala nu e minciună si apoi dezlegarea arată că suntem liberi sa nu mai fim legati de legile sabatului. Sabatul devenise o povară si el fusese dat pentru binele omului si nu pentru ca sa-i fie o povară. Nu stiu de unde ai tras concluzia ca Iisus a dezlegat sabatul de toate regulile fariseice. Vezi ca minti ?
In primul rând nu erau legi date de farisei nu stiu de unde ai scos-o si pe asta Moise a zis ca in ziua desabat sa nu se facă nici o lucare ! Ei au dat niste legi cu numărul de pasi dar e mult de vorbit aici si nici măcar nu stiu daca erau date de farisei...
Vechi 10.12.2017, 19:40:15
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Deci poate dăduseră fariseii ca nu ai voie sa faci o lucrare o vindecare in ziua sabatului ? Dar nu scrie nicăieri de o astfel de lege... Si nu scrie ca Iisus a dezlegat sabatl de regulile fariseice ! Astea sunt adaosuri advente. Sau Iisus dorea confuzie mai ales ca stia ce se va întâmpla?
Vechi 10.12.2017, 21:12:55
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
M-a facut mincinos ca am spus ca Iisus desființa sabatul. Dar greseala nu e minciună
Ai gresit tu undeva in discutia cu sectarul?
Ai spus vreo prostie?
Marturiseste!
Subiect închis