![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar fiindca m-ai rugat asa frumos, uite aici:
Ortodoxia este adevărul despre Dumnezeu, despre om și despre lume, așa cum ni l-a dat Însuși Dumnezeu cel Întrupat prin învățătura Sa desăvârșită. Așa cum l-a exprimat mai târziu cugetul și inima dumnezeiescului Pavel. Așa cum l-a descris ucenicul iubirii și alți apostoli și evangheliști cu lumina cerească a Sfântului Duh. Ortodoxia este acea sinteză minunată dintre dogmă și obiceiuri, dintre teorie și practică. |
|
|
||||
|
||||
|
Definiția este foarte bună.
Prin urmare, redevii Ortodox? Să știi că nu poți fi în același timp și sectant și Ortodox.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu nu esti un sectant care se da ortodox? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu, nu se poate. Ortodoxul nu are nicio treabă cu sectele. Nu poți sluji și lui Dumnezeu dar și demonilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am facut parte niciodata din Biserica Ortodoxa.
Eu sunt Penticostal de 2000 de ani. Adica poate nici chiar asa dar totusi, de vreo trei generatii... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sectele vin din Occidentul DESACRALIZAT. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Este foarte important răspunsul tău. |
|
|
|||
|
|||
|
Vad ca numai noi scriem pe aici.
Nu ai vrea sa intram pe PM? |
|
|
||||
|
||||
|
Eu observ că sunt mai multi utilizatori de forum care scriu pe acest topic. Si cei care citesc sunt si mai multi.
Nu ai vrea dumneata să ne spui ce crezi despre Ortodoxie, si de ce nu vrei să te reîntorci la religia strămosească ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cica esti un "trol sectant". Am spus deja, iar dumneata ai marturisit ca e foarte frumos. Ai uitat? Sper ca nu mai trolezi si pe alte forumuri, in timp ce scrii pe aici... Si la intrebarea asta ti-am raspuns. Mai ai vreuna? |
|
|