Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2017, 19:12:15
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Eu am văzut doar niște poze, s-a făcut mare tămbălău pe facebook. Îți vine să plângi.
Vechi 02.11.2017, 21:04:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Eu am văzut doar niște poze, s-a făcut mare tămbălău pe facebook. Îți vine să plângi.
Din ce crezi că trăiește acest Facebook, nu din "tambalau" și din astfel de imagini gretoase ?
Cine are cele mai multe aprecieri , spune-mi te rog ?
Vechi 02.11.2017, 21:06:34
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Nu oricine face dreptate e un iubitor de Hristos.

S-a purtat ca un episcop ortodox, poate vrei să spui.
Ca un episcop crestin, în niciun caz.
De ce intrand in casa altuia jignesti si nefiind pregatit cred eu. Voi protestantii aveti majoritatea o "boala "crunta,cumplita as putea zice:Mandria.
Cum se purta un episcop crestin, dupa ce a recunoscut vina si a inceput sa se pocaiasca? Oare in Vechiul Testament sau in Biblie in general, ce faceau hai ca voi spune-ti ca studiati Biblia.
Vechi 02.11.2017, 21:07:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
dar detest astfel de chestii si am preferat sa nu vad.
Foarte bine ai procedat și așa să faci tot timpul .
Felicitări!
Vechi 02.11.2017, 21:10:47
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
De ce intrand in casa altuia jignesti si nefiind pregatit cred eu. Voi protestantii aveti majoritatea o "boala "crunta,cumplita as putea zice:Mandria.
Sfântul Apostol Pavel ne învață , nu de puține ori , să ignorăm și să ne ferim de astfel de rătăciți.
Ignoră-l :)
Vechi 02.11.2017, 21:21:23
Senior Member

Implicit Pana unde ajuta pe cineva indicatiile lui "Ali Baba"

Niste tinere dinastea au facut o greseala,unii le-au ispitit dar VAI de cel prin care vine ispita. Pana unde vor ajuta aceste indicatii si asigurari ca totul e ok?

Sa zicem ca unele lucruri se vor uita, se va duce sa se angajeze o tanara dinasta si un caz concret, s-a angajat totul a fost OK,Si dupa cateva saptamani au parut niste poze in costum de baie mai mititel costumul,ceva de genul. Era un post de ceva secretara sau consilier pe langa ceva om politic.Au sictirit-o si sa considerat ca nu a fost suficient de pe faza sa se protejeze,si a pierdut postul.
In cazul de fata cand cineva are niste poze dinastea cu tine te poate santaja mai tare. Unii nu sunt buni la invatatura, dar stiu bine sa dea din coate si sa isi faca loc. E bine ca profesorii si dirigintii sa informeze tinerii, sa aiba taria de a spune NU,atunci cand ceva nu le place.
Vechi 02.11.2017, 21:29:24
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sfântul Apostol Pavel ne învață , nu de puține ori , să ignorăm și să ne ferim de astfel de rătăciți.
Ignoră-l :)
Da multumesc de sfat, si in acelasi timp ati raspuns la unele lucruri la concret, nu a mai trebuit sa raspund eu.
Doamne ajuta!
Vechi 02.11.2017, 21:37:40
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

bre ioane, sper ca nu te deranjeaza ca-ti zic asa, presupun ca esti cu apocalipsa din ce scrii aici, pe forum, unde am zis eu ca e ok? am zis ca judeci cu talgere diferite.

pe de alta parte, iti spun sincer, dupa ce scrii ceea ce scrii despre rusi si despre criminalul de putin crezi ca reprosurile tale apocaliptice vor insemna altceva decat ceva incoerent? si nu te amagi, ala rau' e acolo, langa putin si langa cei care-l sustin, oricate vorbe bisericoase ar scoate pe gura sau din taste.

ps.inteleg ca tu nu citesti Biblia? pai io, asa necredincios si pacatos cum sunt, fac ce fac si iar caut ceva in Ea, am recitit unele pasaje de sute de ori. si tot degeaba, ar zice unii , dar nu-i nimic, le citesc iar.

edit.am schimbat mii cu sute, e posibil sa fi exagerat...

Last edited by Ali Baba; 02.11.2017 at 21:47:54.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2017, 22:21:43
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
Nu te-am jignit nicăieri.
Dimpotrivă tu jignesti protestantii sugerand pacatul mandriei in cazul majoritatii lor.

Citat:
Cum se purta un episcop crestin?
Un episcop crestin isi invata ucenicii cum sa-L iubeasca, cum sa-L asculte si cum sa-L slujeasca pe Mantuitorul Hristos.
Un episcop crestin NU practica relatii sexuale anale cu ucenicii lui.

Citat:
dupa ce a recunoscut vina si a inceput sa se pocaiasca?
Episcopul crestin se pocaieste dupa ce a gresit, NU cand este prins cu mata-n sac. Dar unii nici macar atunci:

Preasfințitul Părinte Episcop Corneliu, deși se consideră nevinovat, totuși, pentru pacea și binele Bisericii, a hotărât să se retragă din slujirea de Episcop al Hușilor și să rămână în ascultare deplină față de Sfântul Sinod.

Biroul de Presă al Patriarhiei Române
Reply With Quote
Vechi 02.11.2017, 23:01:08
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Vrăjmașul nevăzut se războiește mereu cu creștinul. Se poate ca creștinul să nu aibă lângă el un doctor duhovnicesc, căruia să-și deschidă inima, să-și spună durerile, să-și arate rănile provocate de vrăjmaș, încât să primească de la acesta tratamentul potrivit (leacuri, povețe, mângâiere, încurajare). În cazul acesta, adică dacă nu are doctor duhovnicesc , este în primejdie de a pieri, mai ales dacă este și lipsit de experiență. Eu, ca părinte și doctor duhovnicesc, deși sunt nevrednic, vă voi arăta o cale care, dacă nu aveți un duhovnic lângă voi, vă va face să aflați ușurare durerilor voastre, vindecare rănilor și ajutorare în vreme de primejdie.
Calea aceasta este să alergați prin rugăciune la Domnul Iisus Hristos, Izbăvitorul și Mântuitorul nostru, care a fost răstignit și a pătimit pentru noi. Să fiți încredințați că orice veți cere cu credință fierbinte, cu inimă zdrobită și smerită, veți primi; fiindcă Acesta spune: „Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui care bate i se va deschide” (Matei 7, 7-8).
Și dacă vreodată Domnul va întârzia să ne dea ceea ce cerem, va fi ori din pricina puținei noastre credințe, ori pentru că inima noastră nu este foarte curată, ori pentru că suntem mândri, ori din vreun motiv pe care Domnul îl cunoaște și care este spre folosul nostru. Duhul Sfânt ne spune că inima înfrântă și smerită Dumnezeu nu o va urgisi (Psalmi 50, 18). Oricum, atunci când afli un duhovnic, să te duci să-ți mărturisești sincer păcatele.
( Părintele Filothei Zervakos, Ne vorbește Părintele Filothei Zervakos, Editura Egumenița, p. 284-285)
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca pot primi niste raspunsuri andrei23 Generalitati 28 19.06.2011 18:13:32
Caut niste raspunsuri NeInocentiu Secte si culte 108 18.04.2011 13:43:12