![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Habar nu avem noi in ce stil horror ai sti tu sa porcaiesti, frate Dragose...
Dar, pentru sanatatea noastra emotionala, poate ar fi mai bine sa nu stim. Last edited by Penticostalul Traditional; 25.10.2017 at 15:26:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi că e inflație de "i".
Și deja o dai în diverse, cântându-vă unul altuia în strună.
|
|||
|
|||
![]()
PT, Dragoș doar l-a citat pe prietenul tău. Sunt acolo niște ghilimele. Interesant este cum observi doar porcăielile unuia dintre ei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu vi le observ pe ale tuturor - atunci când stau să vă citesc, se înțelege -, dacă ajută cu ceva. Dar probabil nu, oi fi trecut deja la proscrișii forumului (în ciuda faptului că nu văd tabere unitare, hm; suntem mai divizați decât după schismă).
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dacă e o ironie, e primită. Dacă nu, înseamnă că sunt eu prea mioapă și nu văd bine în general ce se petrece pe forum. :)
|
||||
|
||||
![]()
Nu e ironie, dar într-adevăr, depinde ce înțelegi tu prin dezbinare. Și ce așteptări ai tu de la un forum.
|
|||
|
|||
![]()
Miafizismul este erezia lui Sever, Patriarhul Antiohiei. Acesta nici nu era nascut pe timpul Sinodului de la Calcedon. El era impotriva Sinodului Calcedon si a cautat sa faca un monofizism mai acceptabil pentru ortodoxie. Monofizismul sustine o singura fire, cea divina. Miafizismul sustine doua firi amestecate intr-o singura fire, practic tot o fire, de aceea i se spune monofizism moderat. In discutie era vorba de Sinodul d ela Calcedon, deci numai monofizism.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in 449 monofizismul devine religie de stat in bizant, d'aia face pulcheria ce face doi ani mai tarziu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 20:21:58 |
Ecumenismul | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 04:12:34 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|