Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.10.2017, 12:04:50
AdisAdina AdisAdina is offline
Member

Data înregistrării: 02.12.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
"Doamne ajuta-ma si ma miluieste, parinte, ca am mintit la declaratia de impozit, dar nu zilnic.
Apoi am mai vorbit-o de rau pe vecina Zoia, dar numai luni, nu in fiecare zi..."

Oof! Ca-mi vine sa-mi iau lumea-n cap ca preotul ma cearta pentru aceste nimicuri.
Stimate domn, raspunsul nu va era adresat dvs. Va rog sa nu va abateti de la tema subiectului care eeste schimbarea duhovnicului si nicidecum judecarea celui care doreste sa isi schimbe duhovnicul din motive care dvs nu va sunt cunpscute si care pe dvs nu va privesc. Altfel riscati sa o faceti pe preotul desi mi-ati spus ca nu sunteti. Limitati-va la a fi obiectiv. Nu doresc sa intru in polemici cu dvs. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 18.10.2017, 12:59:34
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdisAdina Vezi mesajul
Stimate domn, raspunsul nu va era adresat dvs. Va rog sa nu va abateti de la tema subiectului care eeste schimbarea duhovnicului si nicidecum judecarea celui care doreste sa isi schimbe duhovnicul din motive care dvs nu va sunt cunpscute si care pe dvs nu va privesc. Altfel riscati sa o faceti pe preotul desi mi-ati spus ca nu sunteti. Limitati-va la a fi obiectiv. Nu doresc sa intru in polemici cu dvs. Doamne ajuta!
Obișnuiește-te să ignori. E plin pe internet de justițiari. Și ce dacă nu-s preoți? Ei știu mai bine decât oricare alt om scăpătat la wireless care e voia divină. Q.E.D.
Vechi 28.10.2017, 17:17:18
AdisAdina AdisAdina is offline
Member

Data înregistrării: 02.12.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Obișnuiește-te să ignori. E plin pe internet de justițiari. Și ce dacă nu-s preoți? Ei știu mai bine decât oricare alt om scăpătat la wireless care e voia divină. Q.E.D.
Ai dreptate. N-are rost.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2017, 22:06:22
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdisAdina Vezi mesajul
Ai dreptate. N-are rost.
nu e deloc locul meu in aceasta discutie, dar ma intriga ceva. inainte sa te intreb ceva ce este important, vreau sa-ti zic ca nu merge asa, canonul e canon, odata ce ti s-a dat nu mai e cale de-ntors.
acum, spune-mi, te rog, esti o femeie atragatoare sau te consideri, tu sau altii, asa?

edit.sunt un bivol, scuze, cum sa intreb asa ceva o femeie? iarta-ma! ce vreau sa spun e ca exista preoti care tin cont de acest lucru si ca daca esti o bombita sexy ar trebui sa te gandesti daca nu cumva preotul este un pic influentat de aspectul tau exterior.

Last edited by Ali Baba; 29.10.2017 at 22:23:55.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2017, 00:10:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

...........................

Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 18:57:10.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2017, 00:26:52
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Ce mi-e dat să citesc aici?! Să înțeleg că sunt o urâtă pentru că duhovnicul meu n-a fost niciodată aspru cu mine (adică să mă facă să plâng)? Mare e forumul ăsta, Doamne... :))
Vechi 02.11.2017, 18:44:56
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Ce mi-e dat să citesc aici?! Să înțeleg că sunt o urâtă pentru că duhovnicul meu n-a fost niciodată aspru cu mine (adică să mă facă să plâng)? Mare e forumul ăsta, Doamne... :))
Sau poate din contra 😅
Acum depinde ce a văzut /spovedit înaintea ta...Dacă au fost 10 Babe rapciugoase, sau 10 fete de liceu. ..si nu doar ca aspect, depinde și ce a auzit...Dacă babele au fost mai evlavioase, si tu mai putin, va fi mai aspru cu tine; în caz contrar, va fi mai îngăduitor.
Glumeam desigur. Fiecare ar trebui judecat după valoarea și puterile lui. Și așteptările pe care le are de la el...
Reply With Quote
Vechi 31.10.2017, 07:48:30
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
majoritatea covârșitoare a duhovnicilor vor să scape de orice le-ar putea pricinui sminteală din sfera aceea, spovedania nu este flirt.
Asta nu justifică asprimea unui duhovnic. Nu fiind aspru cu aproapele scapi de patimile din tine. A nu se înțelege greșit că nu sunt cazuri în care este justificată asprimea duhovnicului.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2017, 12:11:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Asta nu justifică asprimea unui duhovnic. Nu fiind aspru cu aproapele scapi de patimile din tine. A nu se înțelege greșit că nu sunt cazuri în care este justificată asprimea duhovnicului.
Insinuarea cu bombița sexy nu-mi aparține, eu i-am răspuns lui n-am justificat în acel pasaj citat de tine asprimea, ba chiar astfel de persoane sunt evitate nu prin asprime, ci prin faptul că nu sunt primite de unii duhovnici la spovedanie, dacă aceștia văd că nu este voință de îndreptare.
Iar majoritatea covârșitoare nu cheamă la spovedanie pentru flirt, asta am vrut să spun, se feresc să devină prea familiari ori de ispite care le-ar putea periclita preoția.

Probabil nici nu mai insista să o spovedească dacă nu-i convenea ținuta pe care o are și nu asta e explicația pentru asprime în cazul ei, nici ea n-a zis că asta ar fi cauza.
Vechi 31.10.2017, 08:08:11
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
De ce la adventiști așa se practică ?
Cel mai probabil nu asta e explicația, majoritatea covârșitoare a duhovnicilor vor să scape de orice le-ar putea pricinui sminteală din sfera aceea, spovedania nu este flirt.
de unde sa stiu eu cum e la adventisti?

inteleg ca presupunerea mea e corecta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa imi schimb religia erwin84 Botezul 78 19.09.2014 08:02:15
Schimb de carti Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 14 31.08.2011 10:02:40
Schimb de Carte Ortodoxă stefania2011 Stiri, actualitati, anunturi 0 25.06.2011 12:41:09
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07