![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Pentru PenticostalulT, o întrebare cu privire la darul priorității:
De acord că soțul/soția trebuie să aibă prioritate în raport cu diverșii terți, prieteni, ba chiar și în raport cu părinții; interesant este de discutat dacă trebuie să aibă prioritate în raport cu copiii.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar eu vorbesc la modul general, principial, cum cred ca ar trebui sa fie intr-o familie functionala. Asa cum cred ca inca mai exista multe in lumea noastra. Cum imi doresc sa fie familia mea si familiile copiilor mei. Daca insa intr-o familie exista un copil cu un handicap iar tatal betiv il abuzeaza, cum sa mai ceri mamei sa-l puna pe sot pe primul loc in inima ei? Poate ar fi bine sa revedeti semnificatia termenului "bluf". Citat:
Ci despre un sot care isi face bine socotelile in mintea lui, in duhul lui. Asta spune Biblia: Ia seama bine in mintea ta, in duhul tau si nu fii necredincios nevestei tineretii tale! E un indemn valoros al Sfintei Scripturi. Si lucreaza. Bine. In viata mea a functionat. E drept ca nu-s casatorit decat de vreo douazeci de ani. Last edited by Penticostalul Traditional; 19.09.2017 at 13:21:12. |
|
|