Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2017, 15:28:31
lidiap's Avatar
lidiap lidiap is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Locație: brasov
Religia: Ortodox
Implicit Revenire

In primul rand multumesc tuturor celor care mi-au adresat un gand, sunt convinsa ca fiecare din cei prezenti aici este animat de ganduri bune.
As fi ipocrita sa spun ca numai el e de vina. Nu, de vina suntem amandoi. Partea neplacuta este ca nu am reusit sa trecem peste o sincopa care, in alte situatii, ar fi fost rezolvata demult. Repet, am facut tot ce era omeneste posibil sa salvez aceasta casnicie dar nu am reusit. Actualmente sotul a parasit din nou domiciliul si, mai devreme sau mai tarziu, intrucat vrea sa-si refaca viata, va cere si divortul. Sunt multe de spus, poate nu intereseaza pe nimeni, dar e trist sa vrei sa construiesti ceva cu cel de langa tine, sa-ti faci planuri si sa descoperi ca erau numai planurile tale, nu si ale lui.Inca nu stiu ce l-a determinat sa aleaga drumul acesta, nu ne lipsea nimic. Eram o familie normala, fara griji prea mari, dar ceva a scartait in relatia noastra.Psihic nu mai am resurse sa lupt. Ma sperie singuratatea, ma sperie faptul ca nu am posibilitati financiare care sa ma ajute sa cresc copilul, nu m-am gandit vreodata ca voi ajunge in acest punct. Dar, decat sa-mi plang de mila veti spune, mai bine sa caut solutii la problemele ce vor aparea.
Daca ar fi sa dau timpul inapoi n-as mai face nimic din ce am facut. Acum am inteles ce inseamna sa pui inceput bun si cat de important este sa deschizi usa bisericii .
Reply With Quote
Vechi 13.09.2017, 01:30:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lidiap Vezi mesajul
In primul rand multumesc tuturor celor care mi-au adresat un gand, sunt convinsa ca fiecare din cei prezenti aici este animat de ganduri bune.
As fi ipocrita sa spun ca numai el e de vina. Nu, de vina suntem amandoi. Partea neplacuta este ca nu am reusit sa trecem peste o sincopa care, in alte situatii, ar fi fost rezolvata demult.
Ce sincopa?

Citat:
Repet, am facut tot ce era omeneste posibil sa salvez aceasta casnicie dar nu am reusit. Actualmente sotul a parasit din nou domiciliul si, mai devreme sau mai tarziu, intrucat vrea sa-si refaca viata, va cere si divortul.
Si atunci de ce sa te agiti tu?
Cine stie, poate isi vine in fire pana atunci.

Citat:
Sunt multe de spus, poate nu intereseaza pe nimeni, dar e trist sa vrei sa construiesti ceva cu cel de langa tine, sa-ti faci planuri si sa descoperi ca erau numai planurile tale, nu si ale lui.Inca nu stiu ce l-a determinat sa aleaga drumul acesta, nu ne lipsea nimic.
Poate lui ii lipsea ceva.
Nu stiu de ce oamenii fac asumtii gresite, daca cineva se casatoreste cu tine nu inseamna ca perspectiva lui/ei asupra casatoriei, asteptarile, etc. sunt la fel cu ale tale si ceea ce oferi e tot ceea ce are celalat nevoie.

Citat:
Eram o familie normala, fara griji prea mari, dar ceva a scartait in relatia noastra.
Pai hotaraste-te, mai intai spui ca fost o "sincopa" pe urma ca nu stii ce l-a determinat sa faca asta.

Citat:
Psihic nu mai am resurse sa lupt. Ma sperie singuratatea, ma sperie faptul ca nu am posibilitati financiare care sa ma ajute sa cresc copilul, nu m-am gandit vreodata ca voi ajunge in acest punct. Dar, decat sa-mi plang de mila veti spune, mai bine sa caut solutii la problemele ce vor aparea.
Da, solutii sunt, dupa divort va trebui sa plateasca pensie alimentara, dar probabil nu foarte mult, depinde de venituri..
Vechi 13.09.2017, 01:54:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

...........................

Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 20:58:34.
Reply With Quote
Vechi 13.09.2017, 07:06:30
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lidiap Vezi mesajul
As fi ipocrita sa spun ca numai el e de vina. Nu, de vina suntem amandoi.
In cazul asta chiar iti recomand 2 lucruri:

1. Sa scrii pe hartie ce nu a mers, sa iti faci un bilant si sa vezi unde au fost probleme pentru a intelege cum trebuiau fixate. Problemele se rezolva si cu rugaciune dar si cu "rezolvare" efectiva.

2. Sa te rogi; asta este un caz in care rugaciunea ajuta mult.
Da, in cazul asta iti recomand cu multa caldura rugaciunea.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
casatorie