![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:53:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CAPITOLUL II Competența organelor judiciare SECȚIUNEA 1 Competența funcțională, după materie și după calitatea persoanei a instanțelor judecătorești Art. 38 Competența curții de apel (1) Curtea de apel judecă în primă instanță: ... e) infracțiunile săvârșite de șefii cultelor religioase organizate în condițiile legii și de ceilalți membri ai înaltului cler, care au cel puțin rangul de arhiereu sau echivalent al acestuia; ... edit.cat trag io un pui de somn, ca am obosit. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:52:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
N-avem noi norocul ăsta...
|
|||
|
|||
![]()
Ba avem si nu e noroc.
Vezi triunghiul ala cu semnul exclamarii in el din dreapta postarilor lui.. Foloseste-l de cate ori e cazul (si sunt multe astfel de ocazii) si "norocul" nu o sa intarzie.