Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2017, 17:54:17
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Ai spus că trebuie să fii tâmpit să folosești homeopate. Organic, homeopatele sunt apă cu zahăr. :)
in cazul ala, al arsurilor solare! am o colega care se "arde" in fiecare an :), dar i-am zis in urma cu cativa ani de panthenol si a avut o revelatie. :) pana atunci folosea tot felul de chestii homeopate, care o costau o gramada de bani si nici nu o rezolvau. :)
Reply With Quote
Vechi 10.05.2017, 18:35:28
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
in cazul ala, al arsurilor solare! am o colega care se "arde" in fiecare an :), dar i-am zis in urma cu cativa ani de panthenol si a avut o revelatie. :) pana atunci folosea tot felul de chestii homeopate, care o costau o gramada de bani si nici nu o rezolvau. :)
Vorbești prostii! Biluțele sunt ieftine. Rezolvarea ține și de cel care dă tratamentul, de cum răspunde organismul celui bolnav și de calitatea medicamentului. Nu-mi spune că alopatele sunt eficiente 100%.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2017, 00:38:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Vorbești prostii! Biluțele sunt ieftine. Rezolvarea ține și de cel care dă tratamentul, de cum răspunde organismul celui bolnav și de calitatea medicamentului. Nu-mi spune că alopatele sunt eficiente 100%.
Tot mai bune decat apa chioara sau zahar orb :)
Singurul avantaj al homeopatiei: zero efecte secundare..dezavantaj: din pacate si alea primare tot pe acolo :)
Vechi 11.05.2017, 00:42:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Daca nu are riscuri atunci e clar ca ar trebui sa militam sa devina obligatorie. :)
Reply With Quote
Răspunde