![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, uite aici încă dovada unei minciuni: https://www.youtube.com/watch?v=p2tww-AVS6s&t=9m20s
Eu nu am primit nicio mărturisiere de credință împotriva ecumenismului și nici nu am cunoștință că toți românii au primit-o. Vulcănescu umblă cu cioara vopsită și încearcă să ducă discuția în direcția pe care o dorește. Last edited by simpllu; 08.05.2017 at 22:51:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P. S. Iti admir calmul fata de colega noastra. Eu as fi dat demult drumul la un val de obscenitati si sarcasme.
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie să recunosc că mi-am ieșit din fire, mă intrigă la culme miciuna și imaginea falsă care se încearcă se creeze asupra părinților athoniți. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre cele afirmate în legătură cu mărturisirea de credintă, de parintele Vulcanescu, nu pot zice nimic. Poate ca exemplarele au fost tipărite, dar depinde cine le-a împărtit... Last edited by antoniap; 08.05.2017 at 23:23:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu drag, mă bucur că reușit în sfârșit să nu-ți mai stric inima. Ți-am dat dovada unei minciuni clare a lui Vulcănescu. Într-o altă înregistrare face afirmații și mai grave, nu vreau să pomenesc aici, părintele în cauză nu merită să fie târât în asemenea mizerii.
|
|