![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
in ceea ce va priveste pe voi sa fiti "sanitari", dar cu copii vostri e altceva, sper sa dea astia legea si sa stati de la 3 ani in sus la parmaie...:) |
|
|
|||
|
|||
|
Interesant cum vine epidemia asta de pojar taman cand vor astia sa impuna vaccinarea fortata. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mai ura niciodata cuiva de inchisoare, nici macar in gluma. Eu am un simt al umorului vrednic de un Sith Warrior Light Side Option (oh, abia astept sa imi iau un calc de 8 Gb RAM si cu placa video adevarata, fie el si refurbisat, ca sa joc SWTOR ca lumea), dar Ovidiu (pe care din cauza unui avatar mai vechi mi-l imaginez sobru si cu mustata si barba, ca si parintele la care, asta e, are el evlavie) s-ar putea sa nu guste "urarea" ta. Fii foarte atent la ce iti doresti in viata si urezi altora. Viata nu e ca si atunci cind eu urmaresc War for Iokath sau Iuliu joaca Mass Effect 3. :) Viata e singurul joc serios din Univers.
|
|||
|
|||
|
Path of Exile. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
asa ca "urarea" mea, cum ii zici, nu are niciun pic de acoperire in realitate, de aceea am pus si un zambaret la sfarsit. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scuze pentru "nesimtit", dar Ovidiu sau eu NU sintem criminali, sau Iuliu sau Capsali, sau oricine gindeste ca noi. A propos, d-na Steer si d-l Capsali au copii. Ii crezi inconstienti?
|
|||
|
|||
|
Citat:
in fine, renunt si o sa fac o pauza de forum ortodox, ma faceti pe mine nesimtit, dar nu va uitati la voi, atacati in grup, dati la oase pe la colturi... :) aha, deci si "electoratul lui munteanu e tot nevaccinator"! :) cum v-ati strans voi pe forumul crestinortodox...:)) |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu fac propaganda impotriva vaccinarii, eu le-am facut la timpul lor. Chiar mi-e dor de un vaccin ca nu am mai facut de mult, cred ca o sa ma duc sa-mi fac un antigripal sau antitetanos doar asa ca sa sustin campania. :)
Dar eu vreau sa-i las fiecarui parinte decizia in legatura cu proprii copii. Cu orice risc. Ca daca face un vaccin si ramane infirm intr-un fel sau altul, nu o sa il ajut sa-l creasca, nu inteleg de ce ar trebui eu sa-i impun ce sa faca. |
|
|