![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"credinta sa fie curata, adevarata, puternica. Sa crezi tu in credinta ta. Si respecti pe celalalt si pentru altceva. Chiar daca nu esti convins ca credinta lui este cea adevarata-adevarata trebuie sa admiti ca el, in credinta lui, este cinstit, de buna credinta, ca nu este un farseur; ca musulmanul care la ora fixa isi pune covorul pe iarba, se intoarce cu fata spre Mecca si spune rugaciunea lui scrisa in Coran, e de buna credinta, nu o face de ochii lumii, nu ca sa fie televizat. Ci o face convins fiind ca Allah il aude si-l ajuta. Este foarte important acest lucru: sa admiti buna credinta a celui de alta credinta”.
Greu de gasit ceva mai de bun simt si concis exprimat! Nasol ca la batrinete a spus prostia/blasfemia cu "impartasania catolica = bors de urzici".
|
||||
|
||||
|
Citat:
Afirmatia ar putea fi rodul conflictelor patrimoniale si nu numai pe care le avea cu acestia (nu că asta ar face-o mai usor de digerat).
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 24.04.2017 at 14:05:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Acatistul Sfintilor Iorest si Sava
Acatistul Sfintilor Iorest si Sava Ilie Iorest si Sava Brancovici - Sfinti Ierarhi ! Mitropolitii Ardealului (24 aprilie) http://www.crestinortodox.ro/acatist...ava-67187.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cei ce vestesc o alta evanghelie sunt anatematizati din start. Nu e nevoie de alte anateme! Parintele Anania si-o fi observat greseala si s-a pocait. Dar noi, cei care ii preluam doar greselile, cand ne pocaim? |
|
|
||||
|
||||
|
În loc să faci tu ascultare la ÎPS, vrei să facă sfintia sa la tine.
|
|||
|
|||
|
Cu toti trebuie sa facem ascultare de Dumnezeu.
Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul > Acatistul [COLOR=#CC0000]Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureș (24 Aprilie)[/COLOR] http://www.sfintiromani.ro/ro/pagina...acatistul.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intel inside, fraier outside, vorba aia.
|
|||
|
|||
|
Pe Korriban și Iokath, ce bine îmi pare! Dă Doamne să le vină la toți mintea la cap, și să se pocăiască, întorcîndu-se în Biserică!
http://prieteniisfantuluiefrem.ro/20...opului-eretic/ Răspopitul Staicu și toată aglutinarea care îi pupă...poala cațaonului Sava or fi turbînd în sinea lor. Sau mai bine zis, arhiconii de grad înalt sălășluiți în ei, specializați în schismă.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce legătură ai tu cu Ortodoxia? Din postări tale, reiese ca o trădezi sistematic. Atitudinea ta necesita pocăință. Ti-am postat acatiste ale unor sfinți marturisitori. Dacă ai fi ortodox, ar trebui sa iei aminte la viețile lor. Ei au înțeles ca trebuie sa apere ortodoxia. Tu ai inteles invers. Păcatul tău!
|
|
|