![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Si eu, care credeam că o să mă bucur de ouă rosii si de cozonaci măcar până la Cincizecime! Din nou la Postul Mare?
|
|||
|
|||
![]()
Pai e usor sa pui pe altii la canoane. Daca ea ar fi facut asta, nu mai era pe aici :)
|
||||
|
||||
![]()
În plus aruncă o lumină sumbră asupra modului de viată al ortodocsilor, care parcă ar trebui să nu se bucure nici în zilele Învierii, ci să plângă tot timpul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E un soi de manipulare subtila pentru prosti, aia presupun ca cei care dau canoane din astea le tin chiar ei..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai, ca nu e musai sa te apuci de azi! Pregateteste-te sufletește pentru nevoință. Dacă ai chef, bineînțeles. Și dacă poți. Pana atunci, ai grija de glicemie! Apoi, exercițiile fizice au rostul lor! |
|
||||
|
||||
![]()
1. Pentru orice lucru este o clipă prielnică și vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer.
2. Vreme este să te naști și vreme să mori; vreme este să sădești și vreme să smulgi ceea ce ai sădit. 3. Vreme este să rănești și vreme să tămăduiești; vreme este să dărâmi și vreme să zidești. 4. Vreme este să plângi și vreme să râzi; vreme este să jelești și vreme să dănțuiești. (Ecclesiastul 3, 1-4) Asta e calea ortodoxă, care aduce echilibru. După pocăință vine bucurie.
|
|||
|
|||
![]()
Tu aveai impresia că vorbești cu o ortodoxă? Cică trebuie să ne cunoaștem ortodoxia. Și dacă îi spui cum stă treaba, se face că plouă.
|
|