![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mie mi se pare mai degraba un troll care umple forumul cu topicuri de astea tampite asa incat oricine intra sa poata vedea cam ce cred crestinii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum argumentezi ca aceasta sinaxa trebuie detestata? Aruncând cu sudalme? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() "gura pacatosului"?!? :) |
|
|
|||
|
|||
|
Toata discutia devine interesanta. Adevarul e ca noi, astia normalii, nu avem decat de asteptat "pe malul raului". E clar ca se vor divide in trotzkisti si stalinisti, sau ma rog, adecvat la situatie: acrivisti si ikonomisti. Deh, grecisme calugaresti aghiorite pseudo-teologice!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Despre tine cred ca esti chinuita tare de ispite de-a dreapta si ca ti-ar sta mult mai bine daca ai fi sub ascultarea unui duhovnic decat asa cum esti acum, sub ascultarea lui saccsiv. Dar nu te-am facut nici troll si nici agent. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu trebuie niciun argument, este suficient să citești câteva rânduri să-ți dai seama cât de tâmpi pot fi pseudo sfânțișorii care stabilesc de la ei putere unde este Duhul Sfânt. Și cărora voi le ridicați statuie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
erezie Duhul Sfant nu sta sa fie clar. Ori din moment ce Sfintii Parinti(prin Sfintele Moaste) nu pleaca si nici Duhul Sfant cum va erijati voi in numele Sfintilor Parinti si va spuneti crestini facand actiuni total opuse Duhului Sfant si al Sfintiilor Parinti ?! Socotesc ca daca esti in stare sa te poti loga pe un cont pe un forum , ai inteligenta necesara de a pricepe cele expuse de mine Pe zi ce trece o sa deveniti o secta avand ca subiecte erezia si cipul.Paradoxal voi va comportati ca niste eretici si nu sunteti in stare sa pricepeti niste lucruri simple, de parca ati avea cip in creiere. Last edited by Copacel; 12.04.2017 at 22:49:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Lasa moastele. Da, sunt de acord ca Sfantul Spirit este la noi, nu la schismatici, dar ochii lor sunt inca acoperiti, si nu pot vedea, inca, aceasta. Si asta, aparte de moaste.
|
|||
|
|||
|
Si da, Copacel are dreptate si in asta: nepomenitorii parca ar fi cipuiti de grecotei. Tot ce au este ura tembela si nici mcar motivata intelectual, asupra unei tehnologii (pe care si ei o folosesc) si asupra unui concept (ecumenismul), care, intr-o expresie extrema, precum sincretismul, ar fi intr-adevar erezie. Dar acum, sa si-o bage in cap latraii: NU este erezie, caci nu a fost condamnata de vreun sinod, local sau mai degraba ecumenic!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|