Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2017, 10:19:54
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai am glumit. Am vazut de mai multe ori ca incerci sa te stapanesti cat poti dar pana la urma se intampla tot ca la scorpionul ala pe care il trece broasca peste lac. Asa ca ai grija. :)

De ce ii apar pe monahi ? Pentru ca nu toti sunt in felul asta - daca nu ai aflat pana acum, atunci iti spun eu ca si ierarhii provin tot din randul ieromonahilor.

In plus trebuie sa fie cineva care sa traga semnalul de alarma atunci cand lucrurile chiar o iau razna. Si in al treilea rand, eu personal ma simt mai aproape de Parintele Cleopa decat de nu stiu care mestecator de pietris cu scoala. :)
Mestecator de pietris!? Asta sunt preotii de mir, care sunt si teologi, pentru tine? De pilda, pr. Patriciu e "mestecator de pietris"?
Daca am inteles gresit, scuze.
Vechi 07.04.2017, 10:33:17
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Mestecator de pietris!? Asta sunt preotii de mir, care sunt si teologi, pentru tine? De pilda, pr. Patriciu e "mestecator de pietris"?
Daca am inteles gresit, scuze.
Nu am spus despre el. Dar sunt altii pe care nu i-as asculta nici daca m-ar plati. Nu e vorba despre preotii de mir ci despre partea mai "rationalista" a Bisericii.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2017, 10:38:47
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu am spus despre el. Dar sunt altii pe care nu i-as asculta nici daca m-ar plati. Nu e vorba despre preotii de mir ci despre partea mai "rationalista" a Bisericii.
Mie tocmai ăia raționaliști îmi plac cel mai mult.
Vechi 07.04.2017, 10:44:26
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai da, ca gasesc justificare pentru orice ... sustine lumea si de fapt nu prea spun nimic. :)
Reply With Quote
Răspunde