![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Schismatici = eclesiotefelei/eclesiotefelisti.
Tefelei/tefelisti...Teufel. Hm!
|
|||
|
|||
|
O ortodoxie in care nu mai ascultam de Parintele Rafail Noica de exemplu. Farurile calauzitoare or sa fie saccsiv, Igor si antonia. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prigoana Pr.Vasile din satul Dochia. Axion https://www.youtube.com/watch?v=JFKtCJgxZoQ |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ceea ce în opinia ta e bine în fata lui Dumnezeu s-ar putea sa nu mai fie atât de bine. Și ar trebui sa te gândești cum vede Dumnezeu ,,binele" tău. Contează! |
|
|
|||
|
|||
|
Iar iti fileaza cipul, iar te folosesti gresit de Numele Domnului. Teama de El le e frica numai nemernicilor, afla de la mine. Pot face milioane de matanii, tot degeaba.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Despre tine nu comentez, căci nu e treaba mea sa te judec. Dacă ramai în Adevăr sau dacă te desparti de el, pentru Dumnezeu le faci si pentru sufletul tău. Dumnezeu hotărăste starea sufletului nostru, nu oamenii. Spre rusinea mea, nu prea fac metanii din cauza leneviei si a unor probleme de sănătate. Daca îti este mila de nemernicia mea, fa o metanie pentru mine si roaga-te sa mă lumineze Dumnezeu. Last edited by antoniap; 16.03.2017 at 09:24:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inchinarea la Dumnezeu ar fi eliminata aproape complet la scara vizibila, din asa o "lume de credinciosi". Ceea este si scopul javrelor. Nu vad o deosebire sau ceva de preferat (fereasca Dumnezeu!) intre agitatii de la Radeni si inselatii de la Maglavit, Vladimiresti, etc.: toti sint fie insesi animalele inferioare si posedate de sete de putere si trairi cazon-manipulative din departamentul paranormal-religios al politiei politice, fie sint minuiti de astia.