![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.aparatorul.md/anatemele-c...lia-pireuluiu/
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vulcanescu saracul l-a bagat si pe Parintele Arsenie acolo la gramada. Ala e dus rau cu capul, atata intelege el din ortodoxie, sinodul e rau ca nu au fost toti sa decida dar el decide singur cine-i eretic si cine nu. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vulcanila stie, ca tot rominul, arta lingusiriii strainezului-cu-functie-inalta. Asta imi aduce de o discutie cu tatal meu, despre cum se face ca Regretatul o luase razna si ii placeau lingusirile in ultimul hal. Adica, noua oameni normali, daca ni se zice asa o lingusire nerusinata, gen "dunarea gindirii" sau leul ortodoxiei", zicem "ba, tu faci misto?". Dar la desertele fiinte care sint liderii de tot soiul, se pare ca lingusirea e din reteta PR. Bine, daca tu ma numesti "regele necontestat al exprimarilor publice porcoase", nu ma supar. :P :))))))))))))))))))))))))) Acum, serios, o lasai balta definitiv cu mizeriile de stil. Si Ardei-Umplut-in-Sutana nu mai e in lista mea de pretenari de feisbuc. Amin, aleluia, eu cu ciudati care si dezbina Biserica nu sint pe felie. Cu ciudati-si-atit, da, e ok, si eu sint unul.
Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey. Last edited by suslik; 06.03.2017 at 02:16:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai nu-i Vulcanescu, e altul ala cu karatele. Cred ca si eu sunt prieten cu el ( adica il am acolo in lista si mai am unul sau doi marturisitori de astia :) ).
Smecheri grecii, au vrut sa faca scandal acolo la ei si ca sa nu-i dea aia afara in suturi, intai au facut scandal aici la noi. Dupa care s-au dus acolo si le-au zis alora - pai nu vedeti ca s-au tulburat romanii si moldovenii ? :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat: