![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Fii la fel de exigent si cu patimile tale! Nu le menaja, caci draci au suficienta smoala pentru amandoi, daca e cazul!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
la smoala e foarte posibil sa ajung. dar fii atenta ce-ti zic acum si desfid orice teolog de pe lumea asta sa-mi spuna altceva: acel parinte care nu e in stare sa faca orice, dar orice!!!, pentru ca copilul lui sa fie sanatos si sa traiasca in liniste si pace, acel parinte se va duce direct in iad. edit.a nu se intelege ca orice inseamna sa faca rau altora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi tu? In trecut, oamenii nasteau cati copii le dadea Dumnezeu, iar, daca unul se imbolnavea si murea, treceau mai usor peste asta. Care crima e mai crima? Numai mila lui Dumnezeu ne poate scapa de iad... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
După ce o să ascultați "dialogul" de mai jos, o să înțelegeți că vă pierdeți timpul degeaba. Nici preoți profesori nu au reușit să-i aducă pe calea cea bună.
https://www.youtube.com/watch?v=IqdLiwCaDWg&t=9m24s https://www.youtube.com/watch?v=ist05MEJiQw |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt mai emotiva. Numai in fata tastaturii prin curaj...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur, și cei din auditoriu au liderii lor, persoane pe care le creditează nelimitat (ceea ce consider că e idolatrie) și care au stârnit, practic, valurile astea de neîncredere în oamenii Bisericii. Totuși, e și o anumită predilecție a adutitoriului de a pune accent pe anumite afirmații ale unor părinți respectabili (dar care au ajuns la o viață duhovnicească deosebită nu cultivându-le pe acestea) și ignorarea altor părinți, cel puțin la fel de respectabili, dar mai raționali, ca Părintele Galeriu, Teofil Părăianu ori Vasile Mihoc, Serafim Joantă, Rafail Noica, Constantin Necula și mulți alții.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Am postat aceste înregistrări pentru a se vedea că un dialog, în momentul de față, nu prea are sens. Last edited by simpllu; 24.02.2017 at 11:23:26. |
|