![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar despre om se spune ca are aceasta tulburare din cauza pacatelor. Ori asta e fals, ori si animalele pacatuiesc. Citat:
Citat:
Eu cred ca un argument mai bun impotriva moralei crestine in materie de homosexualitate este chiar a prezenta sincer morala crestina : Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiți cu moartea, sângele lor să cadă asupra lor. (Leviticul 20:13) Desigur, daca animalele fac asta, nu inseamna ca ar fi moral, ci doar natural(in sens larg). Ce relevanta credeti ca are acest fapt (homosexualitatea animala) legat de discutia homosexualitatii umane? |
|
|
|||
|
|||
|
Pai eu am vazut si pisici cu iepuri. Sau caini cu gaini. Nu-i si chestia aia la fel de naturala in sens cat de larg vrei tu ?
De unde pana unde reiese ca daca vezi ca unele animale au un comportament de un anumit fel, atunci ar trebui sa acceptam ca acel comportament e normal si sa credem ca si oamenii care practica aceleasi lucruri sunt normali ? Iata ca nu am ajuns asa de deschisi la minte ca sa credem ca si unul care e atras de gaini e normal desi putem vedea caini atrasi de gaini in natura. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt sigur că poți înțelege mai bine de atât ce am afirmat.