Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2017, 11:16:00
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cristian macar lui Danilet i-ai batut obrazul ? Ca ai venit si ne-ai aratat parerea lui de expert care printre altele sustinea ca CSM trebuie neaparat sa dea aviz pentru ordonanta aia. La fel si aia de la Digi sau Hotnews. Iata ca CCR spune ca "CSM apreciaza excesiv ca acele prevederi ar fi indreptatit CSM sa de aviz in orice problema care priveste activitatea instantelor".

Macar te-ai suparat un pic ca te-au mintit? Nu zic sa te revolti, dar macar ti-ai pus vreo intrebare ? Macar una mica asa, bai, daca ma mint astia ?
Minciună, spui? Poate nu știi cât de frecvent diferă opiniile juriștilor. Nu sunt în măsură să stabilesc valoarea de adevăr între cea a lui Danileț și cea a CCR.

Citat:
Daca totusi coruptii aia de pe forum au dreptate si ma insel din cand in cand ? :)
Asta nu o pune în dreptul meu! Decât dacă o luăm într-o accepțiune foarte generală, în care mă încadrez și eu.

Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 11:19:45.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:50:42
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Am citit.Acolo Antonie Cel Mare spune un lucru foarte subtil:"
Trăind se va afla fără frumusețe și netrebnic pentru mântuire.
întru virtute suntem ai lui Dumnezeu, iar făcându-ne răi
ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert. "

Sa faci abuz de mila si iertarea lui Dumnezeu inseamna sa fii rau.

Ia citeste tu acum cu mare atentie cele de mai sus.
Citesc și văd chiar și în această frază ruptă din context că spune despre "Acela ce nu se mânie în deșert", dar mă tem că am vorbit degeaba, așa cum bănuiam.

Last edited by simpllu; 14.02.2017 at 11:56:31.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 11:55:52
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Citesc și văd chiar și în această frază ruptă din context se spune că "Acela ce nu se mânie în deșert", dar mă tem că am vorbit degeaba, așa cum bănuiam.
"iar făcându-ne răi
ne facem nouă vrășmaș pe Acela
ce nu se mânie în deșert."

Probleme stimabile ?
Apoi stimabile ia explica tu cum e cu Sodoma & Gomora si Potopul.Ai cuvantul stimabile. Sa te vad. Hai explica.

Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 11:59:56.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:50:24
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

:)
Ne pune o lista de oameni acolo (inclusiv Ponta sau Dragnea) care probabil au torturat sau turnat sigur prin anii 50. Spre deosebire de Sora care a fost doar un comunist cinstit. Singurul comunist cinstit din Romania acelor ani. :)
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:54:02
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dacă discernământul ți l-ai format anterior, atunci poți sesiza unde se strecoară minciuna. Cu siguranță sursele astea două mint mai puțin. Dacă îmi dai contraexemple sunt gata să-mi schimb părerea despre ele.
Daca aveai vreo bruma de discernamant, nu votai USR. Nu te duceai sau faceai ca mine, ii votai pe unii chiar daca nu aveau nici o sansa. Dar nu votai cea mai antidemocratica adunatura de dupa 90 crezand ca prin asta faci un bine Romaniei.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 09:56:05
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Te rog, cu argumente.
Nu de genul: cutare e ticălos că așa cred eu sau așa a spus cutare. Sau toți sunt ticăloși, dar unii sunt și mai ticăloși.
De ce sunt ticăloși?
Vechi 14.02.2017, 10:03:47
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Te rog, cu argumente.
Nu de genul: cutare e ticălos că așa cred eu sau așa a spus cutare. Sau toți sunt ticăloși, dar unii sunt și mai ticăloși.
De ce sunt ticăloși?
Pai pentru ca sustin o structura care nu mai are nimic de-a face cu justitia, care este sub controlul unor puteri straine si care se comporta total abuziv. Felul in care au reactionat organele de forta in scandalul asta ne arata cat de stricate sunt acele institutii. Faptul ca Procurorul General si-a permis sa ceara CSM incetarea detasarii unor procurori la guvern, faptul ca CSM si-a permis sa atace la CCR ordonanta aia in dispretul total al legii dupa cum s-a si vazut atunci cand aia le-au respins contestatia sau faptul ca madam Kovesi isi permite sa faca dosar penal membrilor guvernului, ne arata clar ca oamenii aia nu mai au nici un stres, au foarte mult tupeu si fac orice vor ca oricum nu raspund in fata nimanui din Romania.

Si pentru ca sustin o alta structura suprastatala de felul UE. Care seamana al naibii de bine cu URSS. Ca probabil de aia o si sustin, au crezut de mici in idealurile revolutiei mondiale si acum vad ca aia de la UE si aia care protesteaza impotriva lui Trump sunt de partea revolutiei.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 10:16:22
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si pentru ca sustin o alta structura suprastatala de felul UE. Care seamana al naibii de bine cu URSS. Ca probabil de aia o si sustin, au crezut de mici in idealurile revolutiei mondiale si acum vad ca aia de la UE si aia care protesteaza impotriva lui Trump sunt de partea revolutiei.
De ce să nu susții UE, mai ales atunci când și tu ești UE? Asta se uită mereu, că facem parte din organismul ăsta, din dorința noastră nu mai veche de vreo 10 ani. E o structură din care tu însuți spuneai că ar fi catastrofal să ieșim acum. Că am putea să ne jucăm mai bine rolul, e adevărat, dar nu despre asta vorbim.
Însă, repet, atribui USR-ului o ideologie pe care ei n-au afirmat-o.
După cum și protestele din fața Guvernului nu au culoare ideologică, ci sunt împotriva corupției.

Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 10:18:30.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 10:23:56
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Iuliu, putere si contra-putere. Legislativul si Executivul sunt pe o mana, macar Justitia sa ii mai traga de maneca. La cat au furat unii demnitari nu inteleg de ce nu iau o pauza de 2 ani in parnaie si apoi sa se pensionzeze. Doi ani inseamna de fapt 18 luni. Dar asa e in cartier. Odata ce te-ai anturat nu mai scapi de anturaj. Yo Yo!
Reply With Quote
Vechi 14.02.2017, 10:28:15
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Iuliu, putere si contra-putere. Legislativul si Executivul sunt pe o mana, macar Justitia sa ii mai traga de maneca. La cat au furat unii demnitari nu inteleg de ce nu iau o pauza de 2 ani in parnaie si apoi sa se pensionzeze. Doi ani inseamna de fapt 18 luni. Dar asa e in cartier. Odata ce te-ai anturat nu mai scapi de anturaj. Yo Yo!
Nu repari niste abuzuri prin alte abuzuri. Sau cu golani mai mari care sa-i puna la punct pe golanii mai mici. Asta o merge in cartier, e dezgustator ca se intampla cu o tara. Este exact lumea descrisa in Ciocoii vechi si noi. Si nu se repara nimic, vom avea intr-una ciocoi noi care sa-i rada pe cei vechi si sa le ia locul. Si or sa cada victime si aia 2-3 boieri romani care mai tineau sau vor tine cat de cat la tara asta.
Reply With Quote
Răspunde