![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 11:19:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by simpllu; 14.02.2017 at 11:56:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ne facem nouă vrășmaș pe Acela ce nu se mânie în deșert." Probleme stimabile ? Apoi stimabile ia explica tu cum e cu Sodoma & Gomora si Potopul.Ai cuvantul stimabile. Sa te vad. Hai explica. Last edited by Copacel; 14.02.2017 at 11:59:56. |
|
|||
|
|||
![]()
:)
Ne pune o lista de oameni acolo (inclusiv Ponta sau Dragnea) care probabil au torturat sau turnat sigur prin anii 50. Spre deosebire de Sora care a fost doar un comunist cinstit. Singurul comunist cinstit din Romania acelor ani. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Te rog, cu argumente.
Nu de genul: cutare e ticălos că așa cred eu sau așa a spus cutare. Sau toți sunt ticăloși, dar unii sunt și mai ticăloși. De ce sunt ticăloși?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si pentru ca sustin o alta structura suprastatala de felul UE. Care seamana al naibii de bine cu URSS. Ca probabil de aia o si sustin, au crezut de mici in idealurile revolutiei mondiale si acum vad ca aia de la UE si aia care protesteaza impotriva lui Trump sunt de partea revolutiei. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Însă, repet, atribui USR-ului o ideologie pe care ei n-au afirmat-o. După cum și protestele din fața Guvernului nu au culoare ideologică, ci sunt împotriva corupției.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 10:18:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, putere si contra-putere. Legislativul si Executivul sunt pe o mana, macar Justitia sa ii mai traga de maneca. La cat au furat unii demnitari nu inteleg de ce nu iau o pauza de 2 ani in parnaie si apoi sa se pensionzeze. Doi ani inseamna de fapt 18 luni. Dar asa e in cartier. Odata ce te-ai anturat nu mai scapi de anturaj.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|