Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2017, 10:32:10
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai UK de ce nu s-a putut conforma ? Tu stii care a fost discursul acolo in UK ? Exact ca legislatia se facea in mare parte la Bruxelles si nu la ei in tara. Daca UE e vreun etalon de democratie, de ce in nici o tara in afara de noi si Bulgaria, nu exista increderea oamenilor in UE ? De ce nu se poate Polonia sau Ungaria conforma ? De ce au schimbat polonezii aia tot atunci cand au venit la putere ?
Despre tinerii aia mai curati...eu probabil ca-s mai apropiat ca ei decat tine, ca am doar 41 de ani. Dar nu-i privesc asa. Eu cred ca-s mult mai murdari decat tinerii din generatia mea. Pana si pentru faptul ca acum vezi pancarte extrem de vulgare pe care nu le-ai fi vazut atunci ( in afara lozincilor alora de la APACA :) ).
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 10:36:06
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Probabil am văzut pancarte diferite. Eu am văzut bun-simț și bună dispoziție acolo unde s-a nimerit să fiu.
A, și nu știu dacă tinerii erau majoritari; erau de toate vârstele: și bunici, și părinți care își educau copiii.

Last edited by CristianR; 10.02.2017 at 10:39:21.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 10:43:23
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

cum spuneam, egocentrism in stare pura.

mai intai linkul din NYT, este vorba despre editia electronica, o preluare dupa ASP care prezinta puncte de vedere romanesti. printre ele cele ale impostorului parvulescu, un individ de aceeasi factura ca si oprea, dar pe latura umanista.

romania este un stat abuziv si opresiv, toate incercarile cetatenilor de a scapa sunt estompate de guvern si, in ultima instanta, atunci cand chiar guvernul incearca sa-si apere cetatenii, de Curtea Constitutionala. putreziciunea incepe chiar cu constitutia lui Iorgovan/Iliescu. ne putem compara cu grupul de la visegrad? ne putem compara exact ca si in 1200, cand ei incercau formarea un stat in mijlocul europei iar noi nici nu existam inca.

daca de la ue sunt critici impotriva guvernului polonez sau ungar egocentricul nostru coleg trage concluzia ca sunt aidoma ca si cele adresate bucurestiului. insa nici pomeneala de asa ceva. am vrea o politica antiavort ca in polonia, o politica protectionista ca in ungaria, un nivel de trai ca in cehia? pai cehii se declara 50% atei, ungurii fac tot felul de intelegeri cu rusii, polonezii sunt aproape de inchiderea ambasadei de la moscova.

trebuie sa ne vedem interesul si sa ni-l aparam. cu polonia avem parteneriat strategic, dar ei au format si formeaza un fel de binom regional cu ungaria. cu ungurii nu ne intelegem deloc, cehii si slovacii ignora existenta noastra. ceilalti vecini? ucrainienii ne urasc, sarbii ne detesta, bulgarii ne-ar da la cap cu prima ocazie. paradoxal, numai rusii ar fi interesati de o modificare a relatiei cu romania, o modificare pozitiva.

ca sa-l parafrazez pe egocentricul nostru, numai orbii nu vad ca suntem fortati sa mergem pe mana ue si a nato
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 10:44:47
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Probabil am văzut pancarte diferite. Eu am văzut bun-simț și bună dispoziție acolo unde s-a nimerit să fiu.
A, și nu știu dacă tinerii erau majoritari; erau de toate vârstele: și bunici, și părinți care își educau copiii.
Pai nu o sa-ti arate aia de la Digi sau Hotnews ca a fost si APACA pe acolo. E drept ca ceilalti care nu au fost de acord cu prostestele s-ar putea sa sublinieze tocmai acest lucru, dar asta nu inseamna ca nu au existat, ca le-au facut oamenii rai in fotosop sa-i corupa pe oamenii buni din strada. Chiar au existat multe pancarte cu mesaje obscene si chiar au existat parinti care si-au "educat" copiii intr-un mod nepermis.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 10:58:11
Senior Member

Implicit

Ia uite-l si pe ala - numai orbii nu vad ca suntem fortati sa...

Dar daca avem problemele noastre tocmai pentru ca am mers intotdeauna fara nici o nuanta pe mana alora ? Daca spre deosebire de Orban sau de altul noi nu am zis niciodata stop ci ne-am conformat de fiecare data ? Daca am latrat aiurea la rusi si atunci cand aliatii nostri nu ne-au cerut asta, doar ca sa ne aratam ca suntem atasati cauzei ? Ce o sa ne facem daca se inteleg Trump cu Putin ? Ca uite Orban a latrat mai putin si acum sta la masa si cu Trump si cu Putin, asa oaie neagra a UE cum e el.

Va aduc aminte ca noi am declarat razboi SUA din primul moment in al doilea razboi mondial. Tot pentru ca doar orbii nu vedeau ca trebuie sa mergem pe mana Germaniei. E drept ca ei ne-au raspuns dupa jumatate de an, dar ce mai conteaza ? Important e sa fim consecventi ( pentru ca suntem intr-una mintiti ca nu am fost consecventi niciodata dar am platit mereu in istorie tocmai pentru ca nu am stiut sa avem nuante ).
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 11:06:23
Banned

Implicit

pomenea cineva pe alt topic ceva despre ignoranta, despre nestiinta, din pacate gasim din abundenta asa ceva in romania.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 12:27:06
Senior Member

Implicit

Ia uite aici tupeu de tupeu :

http://www.stiripesurse.ro/ungaria-a...e_1178986.html

"Uniunea Europeană nu trebuie să încerce să pedepsească Marea Britanie pentru decizia sa de a ieși din Uniune, ci să creeze un mediu în care statele membre să dorească să rămână pentru că înțeleg valoarea blocului comunitar, a declarat secretarul de stat ungar pentru afaceri externe Laszlo Szabo"

O tara care este nici jumatate cat Romania, ne arata ce inseamna demnitatea in fiecare zi. Si o sa ramana si in UE si in NATO o sa aiba si relatii speciale cu SUA, Rusia si UK. Doar noi trebuie sa tinem mereu capul in pamant ca altfel daca nu lustruim nu stiu ce clante suntem acuzati de nationalism ceausist. :)
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 12:43:14
Banned

Implicit

ungaria sa faca pasul si sa iasa din ue, nu s-o abureasca, asa cum au facut-o din 1918 incoace, cu curul in doua barci.
Reply With Quote
Vechi 10.02.2017, 13:07:48
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
O tara care este nici jumatate cat Romania, ne arata ce inseamna demnitatea in fiecare zi. Si o sa ramana si in UE si in NATO o sa aiba si relatii speciale cu SUA, Rusia si UK. Doar noi trebuie sa tinem mereu capul in pamant ca altfel daca nu lustruim nu stiu ce clante suntem acuzati de nationalism
pai ungurii stiu ce vor!
Vechi 10.02.2017, 19:38:45
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alin ny Vezi mesajul
Vreau sa felicit UNIUNEA EUROPEANA pentru implinirea frumoasei varste de 25 de ani de la infiintare.

La data de 07.02.1992 este data nasteri UE, locul nasterii este orasul Maastrich din Olanda.
pe cind se desfiinteaza,eu abia astept,Romania nu a avut decit pagube dupa aceasta uniune!