![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt si eu curios, de vreme ce fanii guvernului par asa niste ecologisti mai mari ca Gotiu ala, o sa faca guvernul ceva pe tema asta ? Ca daca oamenii aia de la Cotroceni sunt indignati inseamna ca e o problema mare de tot. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Probabil că o să-i preocupe și problema asta când nu o să mai aibă ce tăia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai daca ecologistii sunt fanii PSD nu e normal sa le ceara in primul rand alora sa actioneze cumva ? Cand s-o opune Iohannis Marelui Plan de salvare a padurilor, atunci sa mearga peste el, deocamdata nu am vazut sa fi facut aia din guvern ceva in sensul asta. Ca au fost ocupati cu drepturile omului. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Bai premierul asta chiar e batut in cap. Dupa ce da o ordonanta pe care o retrage dupa cateva zile, acum o numeste pe una pe care o retrage imediat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nickneim "Răzgrindeanu'".
|
|||
|
|||
|
E mai bun decat Ciolos ca daca s-ar fi gandit sa cumpere Cumintenia ar fi renuntat mai repede.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Si coruptii pe care ii favorizeaza Apusul, si coruptii pe care ii favorizeaza PSD, sint toti niste gunoaie. Ce e deranjant pentru mine si multi altii, e ca fiecare grupare ii prezinta ca martiri pe ai sai. Subiectivism politic gretos, de animale fara individualitate si liber arbitru.
|
|||
|
|||
|
Parintele Constantin Necula a fost prezent la protestele de la Sibiu.
http://jurnalul.ro/stiri/locale/preo...iu-735129.html |
|
|
||||
|
||||
|
Academia Română a adresat un apel catre poporul român si nu numai , apel semnat de 84 de academicieni .
Apelul a fost semnat ieri si l-am publicat la threadul de anunțuri : http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ewpost&t=18807 Doamne ajută!