![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce ? E mai rau decat alte rele care s-au spus pe aici cum ar fi securist batran si altele asemenea, unele dintre ele ( recunosc cu tristete) spuse chiar de mine ? Mie nu mi se pare ca a sarit cel mai mare cal. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca esti consecvent cu propriile tale parareri n-ai ce cauta in strada. Cum spunea si parintele Calistrat cu referire la proteste: Zgomotul nu este bine iar binele nu se face cu zgomot. Lumea este impartita intre vamesi si farisei.Insa vamesii se pare ca sunt mai inclinati sa-si recunoasca vinovatia si sa nu faca pe anticoruptii spre deosebire de farisei. ![]() Citat:
Daca nu doreste sa afle adevarul, bare-mi sa-si aduca aminte in momentul cand ii va surui gloantele pe la ureche sau se va trezi cu un glontz in el sa stie ca e cu dedicatie de la Merkel (pt Marasesti.Ca acolo niste tzarani in izmene i-au spus Wehrmacht-ului: "pe aici nu se trece ".Si asa a fost) Last edited by Copacel; 08.02.2017 at 10:46:48. |
|
|||
|
|||
![]()
nici mie nu mi se pare ca a sarit vreun cal dl copacel. "securist batran" e un adevar, nu vad de ce ar fi culpabilizat autorul, mai degraba adresantul.
ps.adaugire necesara la mesajul meu anterior: Pisica lui Schrödinger este un experiment mental, adesea caracterizat ca un paradox, formulat de fizicianul austriac Erwin Schrödinger în 1935. Acesta a imaginat un experiment în care este prezentă o pisică care poate să fie vie sau moartă, în funcție de un eveniment aleator anterior. O pisică, împreună cu un flacon cu otravă închis, sunt plasate într-o cutie protejată de orice acțiune indusă de mediul extern. Dacă un detector Geiger-Müller detectează o radiație, atunci flaconul va fi spart, eliberând otrava care va ucide pisica. Mecanica cuantică sugerează că după o perioadă pisica este concomitent vie și moartă. Totuși, când ne uităm în cutie, vedem pisica ori vie, ori moartă, și nu un amestec de vie și moartă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioha si cand e prins si se da o sentiinta definitiva mai gaseste cai de atac. Ca sunt sincope si in justitie, putine dar sunt, practic e imposibil ca presedintele nostru sa fi facut sau sa faca vreun lucru ilegal. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi nici CristianR nu a sărit calul. E dreptul lui să aibă un punct de vedere, dar nu este obligat să citească toate behăielile |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
si eu ar fi trebuit sa-l raportez p'ala care facea un clasament al credintei dupa cata teologie cunostea fiecare. ala chiar ar trebui pedepsit. ma gandesc la cateva bice pe cocoasa...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Și cum ți-am spus și ție, nu mai bagați în aceeași oală pe cineva care este de o parte sau de alta, faptul că i-a votat sau că-i susține nu înseamnă că este de acord cu toată "oala" și ce ține de ea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Il am pe un prieten pe fb care e foarte indignat ca un alogen era sa ajunga PM si ii tot dadea cu Eminescu, cu inima mancata de caini, dar il sustine pe Klaus pana in panzele albe. Ca el e romanas de-al nostru, nu terorist tatar cum era aia. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.stiripesurse.ro/cum-a-rea...o_1178487.html
Maaama imi strica astia blatul bai nene, imi da cucuveaua douaj de ani. ![]() |
|