Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2017, 09:04:43
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu-l cunoșteam până să scrii de el. La o primă auzire îmi place. Aș merge pe mâna PNL-ului dacă ar reuși să-și găsească lideri cu substanță și dacă ar scăpa de năravurile rele ale unora; eventual cu tot cu ei.
Pai exista bre un PNL autentic:FDGR-ul, este o combinatie de PNL + corporatii germane.Ce vrei mai mult ?
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 09:18:12
antoniap
Guest

Implicit

http://www.activenews.ro/economie/Cu...l-Soros-140830
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 09:40:34
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
insa nu poposeste indeajuns asupra ordonantei care a scos lumea in strada. intrebarea e, oprea cineva guvernul psd sa-si continue mareata strategie de scoatere a tarii din statutul de "colonie de facto"? ii opreste cineva acum sa-si continue activitatea?

pe de alta parte tipul ii face pe cei care se opun casatoriilor gay niste "ignoranti care-l palmuiesc pe Hristos", asa ca iar va urla ipocrizia-n voi, ma astept la tot felul de comentarii pozitive...
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 09:49:51
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Nu știu de ce nu mă surprinde că activenews dezinformează.
O dată că nu toată clasa politică e coruptă, măcar din pricină că unii n-au avut până anul ăsta acces la bani publici. Apoi, ''franțuzoaica'' n-a luat bani de la Bechtel, ci de la firma care a administrat ce-a mai rămas din dezastrul lăsat de Bechtel, încercând să-l reducă.
Vechi 08.02.2017, 09:56:36
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

"Articolul" ala e clar ca e partizan si Activenews face aceeasi greseala pe care o acuza la altii - cad in fund imediat ce unul din strainatate scrie ceva despre Romania. Sigur ca-i dreptul lor sa fie partizani intr-o tara in care toata lumea e la galerie dar macar de chestia asta ar trebui sa se fereasca - sa priveasca articolele aparute undeva pe afara ca fiind mai bune decat cele aparute in tara.

Am mai spus despre faptul ca tot ce apare in strainatate este tradus prima data din romaneste intr-o limba straina, nu dintr-o limba straina in romaneste. Doar ca in razboiul asta din ultimul timp, cei care detin cu adevarat puterea in Romania au acces la BBC sau mai stiu eu pe unde iar ceilalti isi promoveaza punctele de vedere pe site-uri obscure. Fiecare dupa posibilitati. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 10:05:21
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Bine, dar cred că verificarea surselor e o chestie de bază în jurnalism. Mai ales că acum sunt de ajuns câteva clicuri. Pe care dacă tu nu te obosești să le faci, o vor face cititorii amatori care s-au săturat să fie manipulați, iar cel care va pierde (credibilitate) vei fi tocmai tu (jurnalistul).
Vechi 08.02.2017, 10:08:40
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
Pe mine m-a surprins în ultimul timp, credeam că este un site de știri obiectiv, dar știrile din ultima săptămână sunt clar părtinitoare.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 10:09:04
Banned

Implicit

Citat:
Ba nu dezinformeaza, vede imaginea clara panaramica , exact cum o vad si eu si altii ca mine si pe care tu si alltii nu puteti vedea deaoarece masina de propaganda nazista a lui Merkel, v-a inoculat gandirea cu ura pt a va creea emotii negative ca sa va blocheze procesul de rationare normal.

Exact cum betivul este beat de alcool si vede realitatea distorsionat si daca ii spui ca e beat zice ca te inseli, asa si voi sunteti beti de ura , pe care v-au activtat-o masina de propaganda nazista sub numele de lupta anti-coruptie.

Adica cei mai corupta natiune de pe fatza pamantului(Germania) duce propaganda anti-coruptie in Romania , dar impotriva coruptilor romani si nu coruptiilor straini.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 10:11:35
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Pe mine m-a surprins în ultimul timp, credeam că este un site de știri obiectiv,
Pai sunt bah dar asta-i adevarul !
Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuehrer a spus-o Hitler mai demult. De ce crezi ca Anglia a plecat din UE ? Nu vrea sa faca parte din Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuehrer.
Baieti destepti englezii.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 10:12:55
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Bine spus ''panaramică'' :)