Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2017, 20:53:48
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Pentru cristiboss56, pentru ca sunteti liberal:
O metafora de pseudogamer SF: Daniel Gheorghe ar/va fi pentru PNL ce e Outlanderu' pentru Zakuul. :)
Serios, cu un Daniel Gheorghe presedinte al PNL, as fi votat PNL cu amindoua miinile si daca eram in stasis.

Last edited by suslik; 08.02.2017 at 00:31:39.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 21:06:07
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Stiti care e boala omenirii dupa 1789?
Subiectivismul politic.
Sau cum zic eu, aglutinarea pentru o timpita de cauza, fabricata doar de unii, cica pentru beneficiul tuturor.
Demosntratia? Priviti in istorie la consecinte: "dupa roadele lor ii veti cunoaste".

Last edited by suslik; 08.02.2017 at 00:31:11.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 21:15:47
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Serios, ce parere aveti de Daniel Gheorghe? Va intreb pe toti, nu doar pe dl. CristianBoss.
Pe vremea CDR-ului si comp., pina la epoca Basescu, am votat intodeauna cu PNT sau cu PNL (regardless, cu ce era atunci "dreapta", inca traditionala, in Romania).
Vechi 07.02.2017, 21:19:57
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Serios, ce parere aveti de Daniel Gheorghe? Va intreb pe toti, nu doar pe dl. CristianBoss.
Pe vremea CDR-ului si comp., pina la epoca Basescu, am votat intodeauna cu PNT sau cu PNL (regardless, cu ce era atunci "dreapta", inca traditionala, in Romania).
Mie imi place dar nu stiu daca poate sa ajunga la conducerea PNL si nu stiu cati vor mai vota un PNL condus de el. Eu l-as vota daca nu trebuie sa-i votez si pe altii pe langa el. :)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 21:21:49
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Mie imi place dar nu stiu daca poate sa ajunga la conducerea PNL si nu stiu cati vor mai vota un PNL condus de el. Eu l-as vota daca nu trebuie sa-i votez si pe altii pe langa el. :)
Sintem multi care ne dorim un liberalims de secol XIX-XX, nu o neomarxizare confuza sub auspiciile celor doua femei simpatice, secsoase, dar extrem de nepotrivite in politica.
Vechi 07.02.2017, 21:26:30
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Sintem multi care ne dorim un liberalims de secol XIX-XX, nu o neomarxizare confuza sub auspiciile celor doua femei simpatice, secsoase, dar extrem de nepotrivite in politica.
Nu-i vorba de ele ca ele sunt doar lipsite de talent. Dar nu l-as sustine de exemplu pe Iohannis doar pentru ca-l sustin pe Daniel. Tot cu vreun Ponta as vota. :)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 21:54:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Tot cu vreun Ponta as vota. :)
Care , unde , când?
Vechi 08.02.2017, 08:48:43
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Nu-l cunoșteam până să scrii de el. La o primă auzire îmi place. Aș merge pe mâna PNL-ului dacă ar reuși să-și găsească lideri cu substanță și dacă ar scăpa de năravurile rele ale unora; eventual cu tot cu ei.
Vechi 08.02.2017, 09:04:43
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu-l cunoșteam până să scrii de el. La o primă auzire îmi place. Aș merge pe mâna PNL-ului dacă ar reuși să-și găsească lideri cu substanță și dacă ar scăpa de năravurile rele ale unora; eventual cu tot cu ei.
Pai exista bre un PNL autentic:FDGR-ul, este o combinatie de PNL + corporatii germane.Ce vrei mai mult ?
Reply With Quote
Răspunde