![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cristiboss56, pentru ca sunteti liberal:
O metafora de pseudogamer SF: Daniel Gheorghe ar/va fi pentru PNL ce e Outlanderu' pentru Zakuul. :) Serios, cu un Daniel Gheorghe presedinte al PNL, as fi votat PNL cu amindoua miinile si daca eram in stasis.
Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey. Last edited by suslik; 08.02.2017 at 00:31:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiti care e boala omenirii dupa 1789?
Subiectivismul politic. Sau cum zic eu, aglutinarea pentru o timpita de cauza, fabricata doar de unii, cica pentru beneficiul tuturor. Demosntratia? Priviti in istorie la consecinte: "dupa roadele lor ii veti cunoaste".
Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey. Last edited by suslik; 08.02.2017 at 00:31:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Serios, ce parere aveti de Daniel Gheorghe? Va intreb pe toti, nu doar pe dl. CristianBoss.
Pe vremea CDR-ului si comp., pina la epoca Basescu, am votat intodeauna cu PNT sau cu PNL (regardless, cu ce era atunci "dreapta", inca traditionala, in Romania).
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place dar nu stiu daca poate sa ajunga la conducerea PNL si nu stiu cati vor mai vota un PNL condus de el. Eu l-as vota daca nu trebuie sa-i votez si pe altii pe langa el. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sintem multi care ne dorim un liberalims de secol XIX-XX, nu o neomarxizare confuza sub auspiciile celor doua femei simpatice, secsoase, dar extrem de nepotrivite in politica.
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i vorba de ele ca ele sunt doar lipsite de talent. Dar nu l-as sustine de exemplu pe Iohannis doar pentru ca-l sustin pe Daniel. Tot cu vreun Ponta as vota. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu-l cunoșteam până să scrii de el. La o primă auzire îmi place. Aș merge pe mâna PNL-ului dacă ar reuși să-și găsească lideri cu substanță și dacă ar scăpa de năravurile rele ale unora; eventual cu tot cu ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|