![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai e dreptul tau sa consideri aia o mustrare aspra. E dreptul alora care au iesit sa creada ca Iohannis, daca vrea sa mustre pe cineva sa o mustre pe madam Carmen acasa, nu pe ei si sa iasa din sala. De unde ideea asta ca te poti duce la un om enervat si sa-l intrebi pe tonul ala de militian : de ce nu stai ? te supara adevarul ? Chiar nu mai aveti nimic in cap ? |
|
|||
|
|||
![]()
Cum a fost acoperit discursul lui Iohannis de televiziunile obiective - Obiectivul Realitatea si Obiectivul Digi :)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mă miră că iuliu se simte deranjat; în fond, ce a făcut Președintele a fost să le bată obrazul ordinarilor de la PSD, și s-o fi simțit și el vizat prin contagiune :)
Asta, pe lângă frustrările acumulate: l-a votat pe micky mouse, micky și-a luat-o de la Klaus; a susținut dreptul infractorului dragnea de a se dezincrimina singur, au ieșit oamenii în stradă și i-au spus că asta nu se poate.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Uite Iuliu , indiferent de preferințele noastre politice , nu putem sa-i spunem unui presedinte de stat ca-i un ordinar , se pot folosi si alte cuvinte, cel puțin asa cred eu , cu toate că nu sunt adeptul lui :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intelegeti odata ca nu-i monarh si nici stapan. Trebuie sa-i arati respect dar atat cat simti ca merita acest lucru, e dreptul tau sa protestezi in orice fel ( fara sa-i pui in pericol integritatea fizica ), atunci cand nu esti de acord cu el sau cand crezi ca nu se ridica la inaltimea functiei prezidentiale. Oamenii au dreptul sa nu vrea sa-l asculte, eu daca vreau inchid TV-ul si un parlamentar pleaca din sala daca el crede ca omul care ocupa vremelnic functia aia, nu se comporta la inaltimea pe care i-o cere functia. |
|