![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- |
|
|||
|
|||
![]()
"BOMBĂ. Interviu cu George Soros
Breakingnews. Imediat: Bombă! Exclusivitate. Adevărul despre manifestații. Nu schimbați canalul! - Domnu’ George, ce simțiți în aceste momente? - ?! - V-am întrebat ce simțiți în aceste momente! - Nu am auzit la dumneavoastră, este zgomot la Piața! - Văd că preparați o pița. Ați anunțat că veți împărți câte o felie celor care știu parola. - Preparesc acest pița delicios, vă rog frumos se notaț recepta: sticla, fitil, ultraș, benzina... - Cunoscutul psiholog Hamilcar Dumiritu, vorbește despre violența manifestanților, citez: “Măsurând undele cerebrale pe care le emit acești mitingiști, din lobul frontal către Florin Iordache, constatăm indubitabil un potențial hipertrofiat de agresivitate și, îndrăznesc să conclud, intenția clară de dezmembrare a țării, de aneantizare a capitalului românesc, pentru simplul motiv că PSD a reușit, în mai puțin de o lună, să ofere oamenilor o creștere de aproape 10 la sută a pensiilor. Asta nu convine Grupului Bilderberg!” închei citatul, Care este opinia dumneavoastră? - Úriember Dumiritul vorbești nagyon okos. Scientific. - Ce faceți aici, noaptea, în Piața Victoriei, în mijlocul manifestanților, domnu’ George? - Manipuláció facem. - Cunoscutul și apreciatul profesor doctor general Troscotă dorește să vă adreseze o întrebare direct din studioul nostru. - Alo! Alo, mă auziți?! Domnule Soros, vă întreb cu tot respectul, bărbătește: pentru ce doriți să ne furați țărișoara? Ești om bătrân. Pleacă, domle, acasă! Cine te-a chemat să destabilizezi România, să scoți populația în stradă? - Kövesi nénike és Cioloș bácsi chemat la mine. Sunat telefon taxa inversă Manhattan. - Dumneata ai pus foc la Bamboo? - Bambusz? Nu ai cunoscut Bambusz, eu ai pus foc la Simona Trașca. - Nu puteai, domnule Soros, că altfel n-am cum să-ți spun, să construiești pentru oamenii din stradă un mall, ca un patriot?... Și cu câinii ce-ai avut? Pentru ce i-ai mânjit cu câte 30 de de lei noi ca să mârâie împotriva guvernului legitim? Dragi telespectatori, acest om este – țineți-vă bine – evreu, ungur, american! - Vă mulțumim, domnule profesor doctor general. Domnu’ George a notat întrebările dumneavoastră pe o bancnotă de 500 de dolari. Preluăm legătura în fața Guvernului. Domnu’ George, ce mai aveți pe masa de lucru pentru România? - Cu aceste tineri minunaț, dorim să listăm Ardealul pe bursa. Falimentăm pe el ca pe Banca lui Anglia, ha érti mire gondolok, if you know what I mean. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Merci pentru sustinere, chiar am mai mult talent decit cartarescu. Doar ca nu publicai inca. Nici asta nu e ok, dar o sa fac si asta intr-o zi, daca nu ne ucrainizam pina la primavara. Daca face partidul asta, eu il votez. Bine, totusi sa nu vina cu timpenii legionaroid-iustinpirviste si alte porcarii antisemite, ca nu inghit ideea. E perfect daca sustine lucruri benigne, ca de pilda familia naturala. Bine, ca si lucrurile bune pot fi sustinute naspa: dovada ca exista visatori carora li se pare ok modul in care dizidentii religiosi (="ereticii") si lgbtii erau persecutati in evul mediu de o societate europeana in care biserica era cam ca o metastaza. E evident ca toata chestia cu ordonaanta a fost un test, o "incalzire". Nu e nevoie sa fii saman care "vede", vorba marelui Castaneda, ca sa vezi cele ce vor urma. Sa ne rugam pentru un 15 Martie linistit. Sper ca Dodon, Radev, Zeman, Orban si Szydlo sa isi pastreze puterea. Gunoiul acela stafidit de Partea intunecata care este george soros, se zbate cu tarie sa ia puterea. Stiam ca exista calea, discutata de sorosisti, de a recupera metropola cucerind intii coloniile. Ce se petrece acum e rebeliune hillarista toata ziua, dar se vrea foarte subtila. Pe mine ma intereseaza un regim traditionalist pe toata linia: ocrotirea familiei, a producatorilor autohtoni, etc. Nu conteaza daca sint oamenii rusilor, ca Igor Nikolaievci Dodon, sau ai Statelor Unite, ca guvernul polonez sau cel ceh. Orice, numai UERSS (mai exact, miezul birocratico-masonic al acesteia, anume Germania si Beneluxul) sa se duca la tatal sau din Iad. Ce misto ar suna un Bruxelles ocupat de rusi, redenumit Brukselov!!!! Iinainte sa sara in sus proocci de serviciu, amintesc ca e o chestie psihologica de razboi normala ce manifest eu: intodeauna cei oprimati de un imperiu, aflati intr-o zona marginala a acestuia, vor privi spre rivalul sau rivalii acelui imperiu cu speranta. Cititi si singuri despre cum se simtteau si chiar revoltau siriaci ocupati de romani, tragind cu ochiul spre imperiul partilor, si invers. E o atitudine normala. Ii consider pe occidentali niste ocupanti spoliatori si periculosi pentru toate popoarele cu care vin in contact, iar pe rusi, un pericol potential, care insa poate fi partial benefic, cit nu ajunge la rindul sau ocupant. Stai linistiti, ocupati rusa e la fel de cirminala precum cea apuseana, dar in moduri diferite. Ce imi doresc eu, si multi altii neindeajuns de nebuni ca mine ca sa o spuna cu voce tare, este ca aceste doua imperii sa se slabeasca reciproc: economic, diplomatic, si mai ales informativ. Si daca nu se poate altfel, militar. Adica, daca si cind uriasii se omoara, cei mici sa se ridice. Asta daca nu am fost prea clar pina acum. Asta imi doresc. Sau o catastrofa strict naturala, care sa spulbere nucleul UERSS. Cu ast ama dresez mai ales bunilor mei preiteni filoapuseni inversnunati, CristianR si GMihai, pentru care altfel am tot respectul, dar care uita: unul, ca Baantul tmisoarei a prosperat (sper sa se recupereze si redevina o limba vie graiul bantean, ca toate graiurile regionale ale popoarelor: asa-numita limba literara centralizatoare e o porcarie masonica, ca si statele nationale din sec. XIX-XX, folsite ca s ai catapulta de cainii din Marele Orient pentru distrugerea imperiilor traditionaliste) intr-un Imperiu crestin, traditionalist si cu adevarat multicultural, total diferit de bolgia infernala numita UE, iar ceelalt uita ca adevaratul izvor de evlavie crestina si nu numai este modul de viata traditional, care e o pavaza contra multor nenorociri moderne si post-moderne: distrugerea naturii, cultul lacomiei, distrugerea familiei traditionale, si, coroana finala: degenerarea fizica si mai ales spirituala a omului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exact despre asta e vorba. De aia am si zis ca o sa stau sa astept sa se intample minunea in alta parte. Adica daca aici s-a pierdut partida ( si pare ca s-a pierdut ), sper ca prin alte locuri sa fie oameni mai puternici si mai destepti. Si mai putini protestatari care sa multumeasca ambasadelor. :) Last edited by iuliu46; 07.02.2017 at 00:57:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum ori niciodată! :)) Uite cum apar oportunități de unde nici nu te aștepți. Bine, sunt doar supoziții. Ar fi frumos să facă ceva în acest sens, mai ales dacă nu se implică direct, nu candidează la funcții de stat. De ce să nu avem și noi un "șoroș al nostru", dar cu intenții bune? Am observat că mulți l-au făcut cu ou și cu oțet (nu că nu ar fi motive), dar câți dintre cei acuzați au făcut ce a făcut el? Mulți se poticnesc în patmile lui, dar puțini văd partea bună a lui. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce nu ma mira ca "fratii" il simpatizeaza pe fanfaron si pe blasfemiator?!? un individ fara caracter, care dupa ce si-a rugat cunoscutii sa-l ajute i-a dat de gol in fata instantei, de au fost condamnati si aia. cine se aseamana se aduna, nu? sau, poate, o pica ceva...
|
|
|||
|
|||
![]()
Și pe mine la fel, dar ce facem noi practic în acest sens?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios pe ce te bazezi când spui blasfemiator?
|
|