![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tare de tot!
|
||||
|
||||
![]()
Și cu un evident caracter foarte spontan.
|
|||
|
|||
![]()
Parerile mele personale ii privesc pe angajatorul meu ?
Cristian uite ideea este asa: Corporatia nu este partid.Eu nu ma duc la partid. Intre mine si anjator este un contract de prestari servicii.Eu lucrez pentru el, el ma plateste pt acest lucru si atat. Citat:
Insa piata de business nu este deloc asa. Pai si tu la randul tau ai contract de prestari servicii cu firma de cablu. Asta nu inseamna ca daca patronul firmei de cablu are alte opinii politice fata de ale tale , atunci automat este "dusman" sau invers faptul ca tu ai un contract de prestarii servicii te-ar obliga sa aderi la pararea patronului. Citat:
Citat:
Poate chestia asta sa exista acolo unde conducerea corporatiei are contracte preferentiale cu statul(fara licitatie) si au cumetrii in conducere. (de aceea eu fug ca dracul de tamaie de management romanesc). |
|
|||
|
|||
![]()
Daca fac si sala de fitness si aduc si biliard, ma duc si eu sa mai dau jos din burta. Ca m-am enervat tovarase!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa faci team building acolo in piata. #teamunit :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Protestatarii au fost aplaudați, luni, în ședința de plen a Parlamentului pentru că au determinat guvernul Grindeanu să abroge OUG pentru modificarea Codului penal și a celui de procedură penală, la îndemnul senatorului PNL Florin Cîțu.
"Port banderola de câteva zile. Este un semn de solidaritate cu cei din Piață și aș vrea să vă rog să îi aplaudăm pentru ceea ce au reușit în aceste zile", a declarat senatorul PNL Florin Cîțu. Plenul reunit al Parlamentului a răspuns apelului adresat de Florin Câțu și i-au aplaudat pe protestatari. În Capitală și în țară sute de mii de persoane au protestat pentru a pentru a șasea zi consecutivă împotriva guvernului Grindeanu, abrogarea OUG 13/2017 nefăcându-i pe protestatari să părăsească strada.
|
||||
|
||||
![]()
Nu în sensul că trebuie să ți le cunoască sau să ți le împărtășească. Ci în sensul că se referă inclusiv la el, atunci când descrii multinaționalele ca pe un ocupant.
Citat:
Citat:
În cele din urmă, nu îmi este clar în ce măsură ești anti-occidental și în ce măsură pro-, că înțeleg că ești din ambele.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 06.02.2017 at 15:46:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, îndeamnă România să continue acțiunile anticorupție, aceasta fiind o condiție pentru eliminarea MCV
|
||||
|
||||
![]()
''Să nu mărturisești strâmb împotriva aproapelui tău''? Legătura cu discuția noastră îmi scapă.