![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Președintele Comisiei pentru controlul SRI, senatorul PSD Adrian Țuțuianu, a declarat, luni, că folosirea unor bunuri ale unei societăți comerciale în scop propriu sau al unei alte persoane constituie infracțiune, iar implicarea multinaționalelor în protestele recente trebuie lămurită de instituții.
"Există anumite informații, și am să vă dau un detaliu, poate ne înțelegem juridic: dacă o firmă folosește bunurile, capitalul propriu pentru a sprijini anumite activități, legea 31/1990 spune că este infracțiune. Folosirea creditului sau bunurilor societății în scopul propriu sau unei alte persoane. Este o discuție de făcut și trebuie analizată. Al doilea lucru, pe mine mă interesează din punctul de vedere al securității naționale. Există un articol 11 în legea securității naționale care prevede foarte clar că atunci când se urmărește înlocuirea puterii de stat prin mijloace violente și așa mai departe, problema este una de securitate națională", a declarat președintele Comisiei pentru controlul SRI, senatorul PSD Adrian Țuțuianu. Întrebat dacă România se află într-o astfel de situație, Tuțuianu a afirmat că SRI trebuie să răspundă la această întrebare. "Nu știu, ăsta e un răspuns pe care îl va da SRI. Nu îl dau eu. Îmi pun o întrebare pentru că, de exemplu, un ziar din Prahova a spus că salariații de la o firmă cu capital străin au fost forțați să iasă la miting. Lucrul ăsta e nelegal. Chiar nu vreți să înțelegi ce spun eu? Vorbesc de lucruri nelegale. Nu aduc acuze nimănui, dar cred că instituțiile abilitate ale statului trebuie să ne dea un răspuns", a răspuns Țuțuianu.
|
||||
|
||||
![]()
Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției, a ajuns, luni, la sediul DNA, unde a fost citat în dosarul deschis după adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale.
Constantin Sima a fost detașat de la Parchetul General la Ministerul Justiției, după ce portofoliul a fost preluat de Florin Iordache. Ulterior, după demararea anchetei privind redactarea și adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor, procurorul general al României a cerut retragerea acestuia, cerere aprobată de CSM. În aceeași situație este și Oana Hăineală. Procurorii DNA au deschis o anchetă ca urmare a unei sesizări primite după adoptarea OUG 13, dechizând o anchetă. DNA a cerut documente Ministerului Justiției privind persoanele care au lucrat la redactarea proiectelor. Ordonanța de urgență 13 a fost abrogată duminică, după ce sute de mii de oameni su protestat în toată țara.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu atribui niciodată maliției ceea ce poate fi la fel de bine explicat prin stupiditate." eu cred ca in romania sunt valabile ambele variante, asa ca nu exista vindecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Munca este munca si la job sunt platit pentru softul pe care-l creeaz pentru angajator si parerile mele personale sunt ale mele personale.Ce treaba are una cu alta ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Important e ca avem maicute in strada care se indigneaza ori de cate ori cineva de la PSD pare ca incalca legea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A scris CristianR, colegul nostru care ii vede pe tefelisti si stapinii lor imperialisti apuseni un grup de buni samariteni vesnic neintelesi: "multinationale antirominesti"?! Fratilor, si daca as lucra la o multi din asta, tot as scrie ce vreau. E o gindire tipic capitalista ca pina si opinia personala apartine cui te plateste. Mintea nu mi-a dat-o multinationala, ci Ha-Shem.
|
|||
|
|||
![]()
LIKE, bah! Sintem pe aceeasi wavelength.
|
|||
|
|||
![]()
Pe urma si Tolontan a scris de rau despre varan. Si nu stiu ca nu am citit dar sunt sigur ca si Tapalaga sau Moise Guran au scris la un moment dat ceva de rau despre SRI.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mersi BAH.
Pt CristianR: nu inteleg ce inseamna termenul de multinationala "antiromanesca" .Multinationala este o firma mai mare care poate contine alte firme unde se fac bani.Coporatiile fac bani acolo unde pot si unde le convine.Daca nu le mai convine, ele vin si pleaca.Pentru o corporatie conteaza doar business-ul si n-o intereseaza ca virgula al lor client este de stat /privat, PNL/PSD/etc, roman/strain, credincios/ateu. Pe ele le intereseaza buzunarul clientilor si atat. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai mă... Dacă ăla nu era beat atunci, eu mă autobanez.