Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2017, 13:05:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de către deputatul PNL Cătălin Predoiu, vicepreședinte al Camerei, PMP anunțând că 25 de parlamentari vor susține demersul opoziției.

"Sub masca respectării unor decizii ale unor instanțe interne sau internaționale, guvernul girat de domnii Dragnea și Tăriceanu, lovesc în ceea ce înseamnă siguranța românilor și a intereselor lor legitime", susține PNL, în moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Grindeanu – Guvernul Sfidării Naționale. Nu legalizați furtul în România", citită în plen de vicepreședintele Camerei, Cătălin Predoiu.

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anunțat în ședința de plen că PMP susține moțiunea de cenzură, afirmând că demersului opoziției se alătură 25 de parlamentari PMP.

La începutul ședinței USR a propus o sesiune de declarații politice pe tema protestelor din sală, însă, președintele de ședință, deputatul PSD Gabriel Vlase a refuzat propunerea, afirmând că "plenul nu poate vota ceva împotriva Regulamentului".

340 de parlamentari au fost prezenți la citirea în plen a moțiunii de cenzură.
Vechi 06.02.2017, 13:17:25
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de către deputatul PNL Cătălin Predoiu, vicepreședinte al Camerei, PMP anunțând că 25 de parlamentari vor susține demersul opoziției.
Sa ne explice Nicusor care-s principalele idei din motiune. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 13:17:51
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa ne explice Nicusor care-s principalele idei din motiune. :)
ala nu stie sa numere pana la zece.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 13:34:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Protestatarii din Piața Victoriei, dar și din celelalte orașe ale țării, și-au făcut un obicei din a afișa mesaje foarte inspirate la manifestațiile din ultimele zile, iar duminică seară a venit rândul unui suporter rapidist să iasă în evidență.

Prezent în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu, fanul giuleștean a venit însoțit de o pancartă pe care a inscripționat un mesaj care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, atât în rândul rapidiștilor, cât și în rândul fanilor neutri, făcând referire la dispariția echipei sale de suflet.

"Mi-ați luat Rapidul, nu-mi luați și țara", a fost mesajul fanului.
Vechi 06.02.2017, 13:37:56
Senior Member

Implicit

Era singurul fan rapidist prezent acolo. Restul sunt fanii fostei echipe Victoria Bucuresti. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 13:38:25
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ia băgați voi o geană aici să vedeți pe el lidero maximo în acțiune:
https://youtu.be/HnT5oHS-Rg0

Asta apropos de USR.
Eu cred că puteți fi mai nepărtinitori decât atât. Ce văd acolo e un om cu dificultăți de concentrare, poate după o noapte în care ăl mic nu l-a lăsat să doarmă.
Vechi 06.02.2017, 13:41:48
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Eu cred că puteți fi mai nepărtinitori decât atât. Ce văd acolo e un om cu dificultăți de concentrare, poate după o noapte în care ăl mic nu l-a lăsat să doarmă.
Pai normal, daca pe ala mic il scoate in ger la -15 grade pt ca a luat 20.000 de euro de la Soros .
Daca era in Novergia ii lua copilul pt rele tratemente, caci a scoate un prunc la -15 grade este tortura asupra minorilor.Dar pt bani unii din romani fac orice, inclusiv sa-si maltrateze odraselele.Money money.....
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 13:44:20
Senior Member

Implicit

Parca il si vezi pe Iohannis cu madam : Suntem peste tot acase/ Portile ni se deschid/ Ca nu-i echipa mai frumoasa... :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 13:45:34
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai normal, daca pe ala mic il scoate in ger la -15 grade pt ca a luat 20.000 de euro de la Soros .
Daca era in Novergia ii lua copilul pt rele tratemente, caci a scoate un prunc la -15 grade este tortura asupra minorilor.Dar pt bani unii din romani fac orice, inclusiv sa-si maltrateze odraselele.Money money.....
asa ti-a zis?

dupa ce a facut 7-8 luni si io-l scoteam pe fi-miu indiferent de vreme.

ps.io v-am zis ca ala e securist batran, victoria era echipa militiei, dinamo a securitatii.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 13:47:30
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Tu, Copăcel, ai putea deveni mai credibil atunci când ai n-ai să-ți mai câștigi pâinea la una din multinaționalele antiromânești. Nu poți fi naționalist sincer până atunci. Dacă ăia dau bani mai mulți din profitul pe care-l fac aici, poate că sunt și mai buni, nu?