Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2017, 10:39:36
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Aria ar putea fi asta:

adică 66580 mp.

Dacă sunteți de acord că e corespunzătoare imaginii de mai jos:

Vechi 06.02.2017, 10:41:46
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai hai bre sa fim seriosi. 250.000 ? Eu nu am zis ca nu au fost multi, dar nu se poate sa fim rezonabili ? Ca poate or fi existat si nebuni care ziceau ca la Cotroceni acolo s-au dus 10.000.
Eu am scris pe fb ca au fost 8 milioane de bucuresteni la Cotroceni. M-am consultat cu Rares si cred ca e o estimare exacta. :)
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 10:52:33
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Aria ar putea fi asta:

adică 66580 mp.

Dacă sunteți de acord că e corespunzătoare imaginii de mai jos:
Nu-s de acord. Se vede ca e inverzit un spatiu mult mai mare, ca sa traga ala spre 200.000.

Apoi trebuie sa te uiti ca sunt si goluri mari in multime. Nu mai vorbim despre faptul ca unii se duc acolo cu caini, deci oamenii stau lejer. Daca vrei parerea mea au fost probabil in jur de 100k la protest dupa ce se vede in imagine. Foarte multi, e o multime impresionanta. Dar nu-s asa de multi cum vor unii sa ne faca sa credem. Si inteleg de ce, ba s-ar putea sa aiba si succes la cat de cretini sunt aia de la PSD ( cu blat sau pentru ca asa or fi ei ). Dar eu am mai spus, si daca raman singur, si in fata plutonului de executie vorba stim noi cui, eu o sa spun ce cred eu. Si daca gresesc, e mai bine sa persist in greseala decat sa dau dreptate dusmanului de clasa.

Last edited by iuliu46; 06.02.2017 at 10:57:38.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 10:58:15
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

8 ani ne-a chinuit ceausescu ca sa plateasca 7 miliarde de dolari, asta era romania ceausista, asta era "averea" plansa a tarii. romania de astazi, asa cum e ea, corupta si condusa de grupuri de interese, s-ar descurca lejer cu o datorie de 10-15 ori mai mare si populatia nu ar resimti niciun efect.
ii doare-n dosuri pe ticalosi de ce s-ar intampla daca, asa deodata, am fi lasati de capul nostru? fara ue, fara nato, doar noi cu ai nostri? s-or gandi alde copacel si securistu' batran cum ne-am descurca? nope, nu le deranjeaza nimic falnicele dosuri, stau si baga strambe pe forumuri.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:11:51
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
i pe ticalosi de ce s-ar intampla daca, asa deodata, am fi lasati de capul nostru? fara ue, fara nato, doar noi cu ai nostri? s-or gandi alde copacel si securistu' batran cum ne-am descurca? i.
Ne-am descurca foarte bine.Ne-a lasat bunul Dumnezeu , o tzara cu toate cele necesare.Am fi o adevarata amenintare pt UE. Suntem poporul care a dat lumii aviatia, insulina, cibernatica.Daca suntem lasati liberi suntem o adevarata amenintare pentru UE.

Auzi bre Lancelot-not-thinking-a-lot, bre MCV-ul este o tutela proletara a UE bah.Excelenta, bah stii de ce nu esti in spatiul Schengen ?Pentru ca Olanda vrea sa puna mana pe portul Constanta(ea avand si Rotterdam ca port).

Te practic te intrebi ce ar face un organism daca ar fi curatit de parazitii ue/nato ? Pai s-ar insanatosii.

Excelenta, bah, stii ce este nato ? Este piata armamentului bah atata tot.
Excelenta, bah stii ce este UE ? Al treilea reich deghizat.
Excelenta, bah stii de ce Anglia s-a retras din UE ? Ca nu vrea ca niste straini cu ochi de peste mort sa le flegmeze in ciorba dupa care sa-i oblige s-o manance.
Excelenta, bah ce boala poti sa ai sa crezi pt o secunda "ce s-ar intampla daca am fi lasati de capul nostru " ? Matale esti normal ? Ai toate suruburile bine stranse ? Cum poti sa-ti pui astfel de intrebari ?

Il si vad pe Stefan Cel Mare spunand : "Ce ne-am face daca am fi de capul nostru ? Hai mai bine la turci sa -i rugam sa trecem in uniunea otomana, ca daca cumva ramanem pe dinafara ..."
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:16:08
Banned

Implicit

copacele, delirezi tata... daca nu ti-o fi soptit ala, atunci te inteleg.
edit."si-am fost in tara turcului si-am descapatanat 10 000 de oameni ai turcului si-am facut o stiva mare din capetele lor", stefan cel mare facut sfant de bor, catre papa. ca fapt divers, era in zona brailei si aia 10 000 erau valahi...

Last edited by Lancelot; 06.02.2017 at 11:19:56.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:17:30
Banned

Implicit

Citat:
copacele, delirezi tata... daca nu ti-o fi soptit ala, atunci te inteleg.
nu delirez tata deloc.Esti extrem de ignorant si extrem de naiv.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:21:55
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
nu delirez tata deloc.Esti extrem de ignorant si extrem de naiv.
pai tu, ca fin psiholog, nu stii ca problema e nasoala atunci cand n-o recunosti? crezi ca asteptam sa iti dai seama?
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:30:46
Banned

Implicit

Citat:
pai tu, ca fin psiholog, nu stii ca problema e nasoala atunci cand n-o recunosti? crezi ca asteptam sa iti dai seama?
Mai taticule ia aici:
Ioan Cantacuzino = descoperitor al holerei, tifosului, tuberculozei si scarlatinei
Nicolae Paulescu = descoperitor al insulinei
Victor Babes = descoperitor al ANTIOBIOTICULUI (1885) ( precursor al penicilinei)
Traian Chirila = inventator al cornei artificiale AlphaCor.
Henri Coanda = invetator si descoperitor al efectului Coanda, fara de care nici un avion curent n-ar putea zbura
Stefan Odobleja = parintele ciberneticii(disciplina de baza a informaticii si IT-ului)
Dumitru Vasilescu = invetator al primului automobil pe abur FUNCTIONAL.
Train Vuia = primul aviator din lume
Herman Oberth (nascut la Sibiu) = inventator al primei rachete cu motor diesel.

Si mai cauta-ti si singur ,excelenta ca sa nu treci asa prin viata naiv !

Noi romanii avem nevoie doar de Dumnezeu, ca in rest le avem pe toate. Nu ne trebuie UE/NATO sau alte aliante care sunt mastii pt adevarate sugative de interese financiare si de opresoare ale adevartei libertati.

Last edited by Copacel; 06.02.2017 at 11:33:54.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2017, 11:55:35
Senior Member

Implicit

Nu am auzit ceva mai cretin in viata mea. 0% cati ies in strada in fiecare seara, se cred mai legitimi ca aia de la PSD ca aia au luat doar vreo 18% cica din voturile romanilor.
Adica in strada e poporul in timp ce PSD e doar o minoritate care a ajuns la putere pentru ca poporul a dormit si nu a iesit la vot. Bre inteleg ca e buna propaganda dar cine crede asta ? Pai daca nu votau aia care-s acum in strada nu intra nici PNL in parlament, nu mai vorbim despre USR. Cred ca lua mai putine voturi decat a luat MM.
Reply With Quote
Răspunde