![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu-i de la Tăpălagă, ci de la D. Turturică. Și nu-i băgată pe gât, că e bine argumentată. Deși nu cred că te interesează să o citești. Modul în care PSD și Tăriceanu sfidează Occidentul (din care uită că facem parte cu acte în regulă) e real.
Mai nou, Dragnea zice că s-ar da bătut în privința ordonanței, ca să nu ne bată pe noi pesediștii supărați. Dar numai dacă vrea Grindeanu. Caută, se pare, o soluție de a ieși din încurcătură pe cât posibil mai puțin mototolit.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 04.02.2017 at 16:02:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Alt dobitoc Turturica ala. Hai bre, voi nici acum nu puteti sa intelegeti ca Ilici ne-a bagat in NATO ? Ati ramas tot in 1990 ? Tot cu rusii si americanii ?
![]() Mai ma intrebati de ce ii jignesc pe aia din piata. Pai cand va vad ce prostii spuneti, imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Si cand vad ca se invarte si universul in jurul vostru, pentru ca organele au vindecat si locul si nu mai poate rasari vreo alternativa...chiar ca nu mai stiu ce sa fac. Mizez totusi pe incapatanarea voastra. Doar nu o sa renuntati acum doar pentru ca ala retrage ordonanta. Sincer, ar fi pacat. Intr-un fel sau altul, prostia asta trebuie sa va iasa pe nas. Ori din nou cu guvernul vostru, ori si fara Iohannis si fara Luluta. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Mă tem că în curând ai să rămâi singurul cu un IQ acceptabil pe forumul ăsta. Și nu numai. Ăla prost, ăla prost... Bine, mai sunt și vânduții, ipocriții ș.a.m.d.
Iar eu sunt deja complexat să mă avânt în discuții cu o inteligență atât de orbitoare.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 04.02.2017 at 16:06:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca nu intelegi ca ala iti spune exact ce vrei sa auzi. Ca atata intelegeti, auziti imediat de pesedisti si de rusi si vedeti rosu inaintea ochilor. Eu ce va tot zic aici ?
Macar daca am avea lideri care sa tina la tara asta si sa le taie din nas ambasadorilor de tot felul. Dar la noi au toti mentalitate de sluga. Dar voi atata stiti maaamaaa iesim din UE si din NAToooooo. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Băieți, respirați adînc de trei ori! E păcat să te cerți cu fratele pe mitive inventate de niște futuți de ideologi/masoni/securiști/etc/apt/sources.list :)))))))))))))))))))))))
Serios acum: Dragoș, ce zici de idee?
|
|||
|
|||
![]()
"Cartarascu" : "Cică pesedeii vor și ei la defilare! Comuniști tâmpiți, nu știu altceva decât diversiuni de doi bani. Ce-or să strige? ”Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem pe Dragnea să ne... dea ordonanțe”? Sau ”Noi șutim, nu gândim”? Proști, proști, proști ca noaptea! Aproape că mi-e jenă că luptăm contra unor astfel de neajutorați."
Dar eu trebuie sa tac ca doar el si ai lui au voie sa-i jigneasca pe ceilalti. Eu nu am voie sa-i spun ca daca il compari cu orice pesedist din tara asta chiar si langa Iliescu, Cartarescu pare comunistul tampit. E drept ca neajutorat nu e, are nevoie de ajutor si il si primeste la timp. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă vrei dialog cu cineva, te ții în anumite limite, care se cheamă civilizate, că altfel nu e posibil un schimb de idei.
Dar dacă vrei să-l nimicești sau să-l excluzi, atunci recurgi la epitete dintr-o anumită specie. Pe tine te consideram un om rațional, credeam că e posibil un dialog. Dacă vrei să te bați în epitete, poți s-o faci cu Cărtărescu, de ce nu?
|
|||
|
|||
![]()
Pai da cand GMihai te face interesat, prost, ticalos de ce sa nu-i tragi si tu un dos de palma ? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Aș spune de ce, dar sunt sigur că știi.
Însă eu vorbesc cu persoane, nu cu întregi categorii.
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, am putea avea o discutie desi nu am chef acum si cred ca nici tu nu te dai in vant sa discuti cu mine, despre relatia noastra cu NATO si UE. Despre ce fel de relatie ne-ar avantaja mai mult, una ca asta pe care o avem acum sau una asa cum au Ungaria sau Polonia si chiar si Bulgaria.
Dar sa vii sa-mi spui ca in Romania, isi doreste cineva din partidele astea mari sa ne scoata din NATO si UE, nu este decat dovada de foarte mare naivitate. Ca eu nu-i banui pe toti ca sunt ticalosi. Tapalaga sau Turturica sunt ticalosi. Pentru ca stiu ca nu e asa, dar stiu si ca voi sunteti sensibili la ideile astea. Nu exista asa ceva in Romania desi la felul in care arata UE, ar trebui sa discutam si noi daca ar mai trebui sau nu sa facem parte din uniunea asta. Asta e tocmai una din dramele Romaniei, ca nu exista dezbatere pe tema asta. :) |
|