![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu am spus ca mi-as trage un glonte-n cap mai degraba decat sa votez cu urmasii lui iliescu. ti se pare prea subtil si n-ai inteles ca urmasu lu piaza rea e psd? e simplu sa dai un search pe google, cred ca dna a fost destul de echilibrata si nu a comis parti-prisuri politice. problema dna-ului este aceeasi ca peste tot in romania, competenta. nu avem profesionisti nicaieri, toate institutiile sunt parazitate de incompetenta si nepotism. si va fi mult mai rau, in curand vor ajunge sefi cei cu diplome cumparate. pnl-ul este cel mai corupt partid, dupa parerea mea, tradator, parsiv. prima nemernicie dupa 90 a fost tradarea pnt-ului, apoi au tradat intelegerea cu basescu si s-a pierdut ocazia, UNICA!, de a fi distrusa mostenirea lui iliescu, s-au aliat cu psd-ul, au facut alianta cu psd-ul, schimband printre altele legea primarilor, alegeri dintr-un tur, au tradat si psd-ul, au distrus pd-ul lui boc, partid disparut ca si cum n-ar fi fost, cu tot cu procentele lui, si, finis coronat opus, au pierdut alegerile care au adus psd-ului cel mai mare scor din istorie. pnl? nu dau doi lei ceausisti pe el. cam subtil, nu? ps.in alta ordine de idei, abuzul de putere e ceva foarte periculos, de fapt n-are legatura cu un eventual prejudiciu banesc, dar se pare ca e prea subtila chestia asta pentru unii. trebuie redefinit, poate, dar trebuie sa fie pedepsit cu puscaria. |
|