![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E trist. Se vede treaba ca trebuie sa se alinieze tara intreaga in spatele alora din strada, sa para ca ei sunt reprezentantii tuturor nu fanii celor care au pierdut alegerile. Dar tot e bine ca macar nu-l mai pun pe coji de nuca de data asta, ca iar se incrunta CTP la el si dadeau unii cu pietre prin biserici. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai au sa dea comunicat filatoarele de la Fibrex Savinesti, otelarii de la Industria Sarmei - Campia Turzii si petrolistii de la Petrolul Baitesticool si gata, s-a alaturat toata suflarea protestelor. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu o să mă apțin.
|
|||
|
|||
![]()
Pai tu oi fi corporatist ca Kopacel. :)
Nu mai pot nici cu asta cu corporatistii. Jumatate din aia din piata joaca pensia parintilor la Superbet dar cica-s corporatisti. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Insinuezi că nici Patriarhul nu e liber. Cine și cum l-ar constrânge nu înțeleg.
|
|||
|
|||
![]()
"Opinia publica"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Acu' a ratat o bună ocazie să tacă preocupat.
@Iuliu: io-s familist mă, nu corporatist!
|
|||
|
|||
![]()
Nu poti fi atit de naiv. Nu imi vine sa cred! Chiar nu stii cum functioneaza lumea asta, societatea? De presiuni, grupuri, etc., ai auzit?! Esti mai in etate ca mine, nu ai trait printre animale, computere si prin biblioteci ca mine, dar esti, iarta-ma, extrem de naiv. Iti reamintesc: "intelepti ca serpii si blinzi ca porumbeii" (Mintuitorul). (Nu invers!) si "Dumnezeu nu ne vrea prosti, ci smeriti!" (N. Steinhardt).
|
||||
|
||||
![]()
Presiuni sigur că sunt, însă constrângerea ar fi altceva. Sau a răspunde la ordine. Cred că e liber să răspundă într-un fel sau altul la presiuni, punând în ecuație și propria conștiință.