![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta-i intrebare de securist batran. Spre deosebire de el care apara principii, tu ai sigur vreun corupt prin familie. Ca altfel ai gandi ca el. Ce om de bine din tara asta nu ar gandi asa ca el ? Uite ca au fost 9000 de insi la Timisoara. ( probabil votantii PNL-USR :) ). E drept ca nu-s majoritari inca dar restul sigur ori sunt corupti, ori au vreun corupt in familie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca tot suntem pe un forum ortodox, as intreba daca ar trebui eliminate canoanele de dupa spovedanie? Sa fie iertare fara pocainta...
|
|
|
|||
|
|||
|
...:)) Omul nu a fost făcut pentru canoane.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei pleaca de la premisa (falsa) ca oricine este in puscarie este vinovat.
Nu poti sa ai astfel de premise dupa ce vii dupa 50 de ani de comunism, unde toti stiau ( si astia care sunt in strada) ca doar pt faptul ca nu ai facut nimic , luai 10 ani. Deci sa fii trecut printr-un astfel de sistem si sa mai crezi ca toti care sunt in puscarie sunt vinovati inseamna ca: 1.fie au o ura enorma pe fiinta umana si sunt in stare sa-si caniblalizeze aproapele doar pt faptul ca acesta ar purtea stigmatul "vinovat" al justitiei staliniste din Romania 2.fie sunt prosti. |
|
|
|||
|
|||
|
Să se dea o lege a grațierii care-i vizează pe găinari, dar nu pe tunari. Legea grațierii nu rezolva supraaglomerarea închisorilor, ci eradicarea sărăciei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai nu auzi bre ca aia cu gratierea e stirea de ieri ? Acu vor sa interzica televiziuni, sa darame guvernul si daca se poate si parlamentul. Ca e plin de penali, nu de oameni cinstiti ca DNA si SRI. Sau Editura Humanitas. :)
Ma mir cum nu s-au gandit inca sa interzica si Biblia. Ca multi din aia din strada cred ca e plina de minciuni. Dar nu-i timpul trecut, in 5-6 ani o sa avem voie sa-l citim doar pe istoricul ala cu nume de condiment, pe Moise Guran in loc de Vechiul Testament si pe Tapalaga in loc de Noul Testament. :) |
|
|
||||
|
||||
|
În fine, poate nu are un corupt în familie. Poate are un job de postac de la tembeliziunea lui Ghita, poate are ca job sa-i arunce chiftele Varanului peste gardul penitenciarului, mă rog, ceva în genul ăsta, și poate ca s-a saturat omul.
Ca în rest, singurele explicatii pentru faptul ca cineva susține acțiunile penalilor din guvern sunt prostia sau ticăloșia. Ori, eu nu cred a Copacel ar fi una sau alta. Rămâne explicația ca e direct interesat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uita-te la ditamai coruptia din SRI ca se vede din avion. Pai daca ai seriviciile asa de corupte, te-ai dus dreaku ca tzara. Last edited by Copacel; 29.01.2017 at 23:36:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Cancan ? Îți bati joc de noi ?
Hai, mergi la culcare ca e târziu și mâine e frig și ai multe chiftele de aruncat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.cotidianul.ro/mircea-aron...-visan-274092/ http://adevarul.ro/locale/ploiesti/v...e26/index.html http://www.b1.ro/stiri/eveniment/vio...nt-173559.html Din presa ta preferata(danf de hitleristi) |
|
|