![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Viclenia este foarte mare in exprimarile acestui sinod si trebuie sa ai cunostinte teologice ,nu merge cum ne taie capul ,de aceea eu ma ghidez dupa marii teologi greci THELENGHIDIS,ZISIS,teologi si clerici care vorbesc despre aceasta ,mai ales grecii ,apoi sinodul bulgar si al GEORGIEI.apoi fiecare are judecata concluzionala.Numai romanii si cred si rusii sunt pro creta.Majoritatea vad altfelPATRIARHIA noastra ne crede prosti.Macar bunavointa de a ne informa de la persoane AUTORIZATE.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu sunt teolog si nu ma pun in locul lor.Ecumenismul este premergator venirii antihristului.cititi si faceti fiecare sinteza proprie ,nu primiti totul de-a gata citit pe mai multe pareri si trageti-va singuri concluzia caci si dc as face asa ceva tot nu ai crede in sinteza mea.
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Biserica Rusă nici nu a participat la Sinodul din Creta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pr. Petru Pruteanu - Gustul amar al Sinodului din Creta
http://www.teologie.net/2016/07/12/g...lui-din-creta/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Na, e părerea lui, și e om până la urmă. Ai citit tot? Eu îl înțeleg, a avut și el niște așteptări. Într-un articol pe aceeași temă prezintă o serie de propuneri pentru probleme ce ar trebui reglementate (din punctul lui de vedere)...nu găsesc articolul, o să-l postez dacă îl găsesc.
Last edited by simpllu; 26.01.2017 at 04:47:02. |
|
|||
|
|||
![]()
E o problema minora in jurul caruia se discuta prea mult :)
P.S. Ma refeream la partea cu "i-a dezarmat pe cei însetaÈi de schismă". Ce daca nu exista argumente, nu ne oprim noi in detalii din astea ![]() A se vedea si discutia cu sofiaiuga, care posteaza tone de link -uri si zero idei :)
|
||||
|
||||
![]()
nu demult la man OPTINA ,staretul de acolo a tinut o predica proecumenista in care a zis ca trebuie sa ne impartasim cu eretici catolici.Doamne fereste .sa patim si noi ca aceia de la VATOPOED care au slujit cu catolicii pe vremea patriarhului ioan vekos si au ramas pina azi neputreziti si se afla intr-o pestera de lg.man Marea lavra,vazuti de pustnicul GAVRIIL ,cind era tinar la 22 ani si el poate confirma asta ca e in viatza si a si confirmat in scris.