![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw&t=17m43s
Nu par să prezinte vreun interes, cel puțin material. Invers, există interese materiale. "Asociația Medicilor pentru Decizii Indiviaduale de Vaccinare a descoperit că în comisia STIKO (Comisia Permanentă pentru Vaccinare) doar 5 membri din 17 nu au conflicte de interes evidente. Cei 5 fiind în minoritate, voturilelor sunt ignorate. Majoritatea membtilor STIKO nu a anticorpi împotriva onorariilor de la producătorii de vaccinuri pentru semnare și prelegeri. Unii lucreaz chiar regulat pentru firmele producătoare de vaccinuri." https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw&t=46m30s sau https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw&t=43m50s |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar sunt niste informatii publice oficiale despre doctiorii care au luat bani si iau pentru promvoarea diverselor produse. Cat, de unde, etc. Cauta-ti acolo si doctorii la care mergi tu si ...ce ai sa faci? Ai sa-i schimbi cu unii care n-au luat nici un leu de la companiile farmaceutice? Si esti sigur ca asta ii face neaparat buni profesionisti? Cam greu, cam greu... Si inca o chestie. Sa zicem ca esti IT -ist si din experienta ta ai ajuns la concluzia ca Samsung face cele mai bune harddiskuri. Daca vine Samsung si iti propune sa promovezi harddisk -urile lor la clientii tai contra unei sume deloc neglijabila, ai refuza?
|
|||
|
|||
![]()
Nu este normal să mușamalizezi niște greșeli evidente cu tot felul de studii fantomă. Și să iei asemenea decizii încât să nu ții cont de suferința copiilor și a părinților. M-ai întrebat de interese și ți-am prezentat care ar fi interesele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate alea in care crezi tu orbeste sunt "studii fantoma". La fel, vad ca vrei sa treci sub tacere "suferinta copiilor si a parintilor" care ar suferi/sufera/vor suferi de pe urma absentei vaccinarii. Si mai nasol e ca sufera inclusiv cei care au decis sa-i vaccineze, deci se vor protejati si "pun umarul" la chestia asta, asumandu-si niste riscuri, dar ajung sa suferi de pe urma catorva care prefera sa-si faca din copil focar de infectie in timp ce pe termen scurt beneficiaza de pe urma celor care si-au asumat riscurile si vaccinat copiii. Nu am intrebat despre "interese" am intrebat altceva daca esti atent la dialog.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.01.2017 at 13:34:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Din moment ce există interese ce să mai demonstrez? Tu le fezi fantomă pe cele contra vaccinării, eu invers.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ce iti spun este medicina oficiala, sustinuta cu studii de bio-chimie, metode stiintifice, in vitro, in vivo, etc. Antivaccinistii tai ce ofera? Apa chioara pe post de medicament (homeopat, cica) sau tratamente cu dovezi ce tin de anecdotic. Sa-mi spui cand poti sa demonstrezi ca vreo unul a tratat turbarea sau poliomelita cu apa chioara si tincturi de plante. Si nici astea gratis, daca tot vorbim de interese, cu toate ca apa chioara nu costa nimic spre deosebire de un medicament/vaccin care au la baza ani de cercertare, trebuie sa treaca prin N proceduri de atestare, linii de productie cu igiena extrem de riguroasa, etc. Antivaccinistii tai traiesc in perioada de dinainte de aparitia microscopului nici nu e de mirare ca unii au ajunsa sa atribuie imbolnavirilor tot felul de cauze hilare, mergand pana la a nega microbiologia.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.01.2017 at 14:23:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|