Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2016, 16:50:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Schizofrenia paranoidă este cel mai comun tip de schizofrenie. Este caracterizată prin halucinații, care presupun, de obicei, o anumită formă de amenințare sau de conspirație, cum ar fi comploturi secrete în vederea controlării creierului oamenilor prin transmisii radio, sau cum este in cazul de fata si cipurile , sau alte surse provenite dupa diferite siteuri dupa net , gen http://www.apologeticum.ro
Vechi 27.12.2016, 19:06:35
antoniap
Guest

Implicit

Cristi, crestinule, ce e cu tine? Ma sperie atitudinea ta. Pui diagnostice tuturor celor care nu sunt de acord cu hotararile sinodului din Creta? Iata ca numarul celor care sunt ,,bolnavi de schizofrenie" se mareste pe zi ce trece, in ciuda caterisirilor si amenintarilor. Iata cati,,schizofrenici refulati" exista! Si vor mai fi si altii. Toti acestia au intrerupt pomenirea ierarhului din cauza ereziilor semnate la Creta. Cine vrea se documenteaza despre fiecare.

Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:09:43
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Zi Antonia,. Ai discutat cu duhovnicul tau cele prezentate noua aici cu privire la sinodul din Creata ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:16:31
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Și dacă sunt mai mulți înseamnă că nu pot fi și proști ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:25:31
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Zi Antonia,. Ai discutat cu duhovnicul tau cele prezentate noua aici cu privire la sinodul din Creata ?
Eu acum ma rog pentru duhovnicul meu. Pare ciudat, dar asta fac. Voi discuta atunci cand voi simti ca pot.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:30:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Eu acum ma rog pentru duhovnicul meu. Pare ciudat, dar asta fac. Voi discuta atunci cand voi simti ca pot.
Deci n-ai binecuvântarea duhovnicului.Pai n-ar fi mai bine sa iei binecuvântare înainte ?
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:34:45
antoniap
Guest

Implicit

Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta a trecut la cele vesnice.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:43:54
Banned

Implicit

Citat:
Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta trecut la cele vesnice.
Binecuvântare de la duhovnicul tau și nu alt preot.Ca tu trebuie sa faci ascultare de duhovnicul tau.Deci nu ai binecuvântarea duhovnicului tau pentru cele afirmate inlegatura cu sinodul din Creta.
Întrebare:De ce răspândești informații privind Biserica fara avea binecuvântare in acest sens de la duhovnicul tau ?

Last edited by Copacel; 27.12.2016 at 19:46:36.
Reply With Quote
Vechi 27.12.2016, 19:48:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Exista un parinte care mi-a dat binecuvantare sa scriu, dar acesta a trecut la cele vesnice.
Se accentuează starea ta , mare grijă cu pastilutele si cu cele vesnice , delirezi din ce in ce mai mult !
Vechi 27.12.2016, 20:10:09
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Deci arunci cu gunoi în cei vii cu binecuvântare de la cei morți.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Răspunde